Рисоварки професійні
Сьогодні жоден суші-ресторан не обійдеться без рисоварки. Професійні рисоварки забезпечують приготування великої кількості рівномірно проваренного рису.
Конструкція рисоварки достатньо проста: корпус з чашею, в основу якого вбудовані нагрівальні елементи. Принцип дії грунтується на автоматичному контролі температури рису під час приготування. До того ж, дно чаші має антипригарне покриття, що запобігає пригоранню рису.
Промислові рисоварки також можуть підтримувати приготований рис в підігрітому стані тривалий час. Корпус рисоварок може бути виготовлений їх пластика або нержавіючої сталі
Рисоварки розрізняються за об'ємом чаші, який може бути від 0,8 до 12 л.
В нашій компанії ви можете купити рисоварку і термос для рису компанії Airhot та Bartscher. Наші менеджери допоможуть вам зробити правильний вибір!