Поверхня для смаження — незамінний помічник на професійній кухні
Поверхня для смаження — незамінна складова гарячої лінії на професійній кухні. Вона дозволяє швидше і якісніше приготувати більшу кількість страв, ніж на звичайній сковорідці. Для закладів, де необхідно обслуговувати багато людей, таке теплове обладнання просто необхідне.
Різновиди професійних поверхонь для смаження
Професійні пекарські поверхні бувають різні. І справа не тільки в розмірах. Розрізняють обладнання за кількома критеріями.
По конструкції:
- Напольні — більш габаритні і призначені для роботи з великою кількістю продуктів.
- Настільні — компактні і дуже зручні для експлуатації в невеликих закладах, наприклад, фаст-фудах.
За типом поверхні:
- Гладка або плоска — підходить для приготування морепродуктів, риби, птиці, страв з яєць.
- Комбінована — сама універсальна платформа, яка об'єднує переваги двох перших типів.
- Рифлена — для страв з м'яса, риби, коли необхідно отримати соковите прожарювання і смачний «малюнок». Наприклад, для біфштексів.
За підключенням:
- Електричні:
- Зі звичайною потужністю 220 В.
- Більш потужні моделі на 380 В.
- Газові.
Від цих характеристик залежать ціни на поверхні для смаження в Україні. До того ж на вартість впливає матеріал, з якого зроблена конструкція. Оптимальними варіантами вважаються чавунні і сталеві моделі. Вони не дряпаються і за ними легко доглядати.
Переваги поверхонь для смаження
Перший очевидний «плюс» жарочної поверхні для кафе або іншого закладу HoReCa — її розмір, який дозволяє працювати з великою кількістю продуктів одночасно. Ви можете приготувати більше млинців, більше бургерів і т.п. Також до переваг відносимо:
- Можливість регулювання температури приготування: для м'яса, риби, овочів.
- Економія часу. На одній жарочной поверхні в ресторані можна працювати одночасно з декількома різними стравами, або готувати одне, але відразу кілька порцій.
- Якісний результат. Всі продукти, незалежно від їх товщини, прожарюються рівномірно, зберігаючи свою користь і смак.
Також слід зазначити, що працювати з таким обладнанням зручно і безпечно. За рахунок спеціальних бортиків жир не розбризкується. Приготувати можна найрізноманітніші страви: від морепродуктів до млинців.
Купити жарочну поверхню в Києві рекомендуємо в нашому Інтернет-магазині Accord Group. Ми пропонуємо якісне теплове обладнання від відомих брендів: Airhot, EWT Inox, Kogast и Stalgast.