Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Котли харчоварильні

gif Сортування
  • Котел харчоварильний Kogast EK-T7/80-0

Котел харчоварильний Kogast EK-T7/80-0

Бренд: Kogast
294528 грн
під замовлення
  • Тип Котли харчоварильні
  • Тип підключення Електрика
  • Тип установки Підлогговий
  • Температурний режим 60-120°C
  • Об'єм 80 л
  • Розмір чаші 500х470 мм
  • Напруга 380 В
  • Потужність 14,1 кВт
  • Розміри 800х700х875 мм
  • Вага 120 кг
  • Виробник Kogast (Словенія)
  • Країна-виробник Словенія
Image
Показати:
Котли харчоварильні

Котли харчоварильні

Котли харчоварильні — це універсальне технологічне обладнання, яке в основному використовується при великому потоці людей. Різноманітність застосувань робить це обладнання досить популярним серед великих ресторанів: варіння овочів, супів, каш, напоїв (компотів, узварів та інших напоїв), підігрів води і т. д. Форма котлів являє собою масивний циліндр на опорах, який виготовлений з нержавіючої сталі.

Професійні котли оснащуються теплоізоляційними стінками, для меншої втрати тепла. Також присутній регулятор температури, кран для зливу води, манометр. Після приготування продуктів, вміст виймається за допомогою відкидної кришки або нижнього люку, також деякі моделі перевертаються для вилучення продукту.

Ми з радістю допоможемо вам підібрати харчоварильні котли за доступною ціною. Купити харчоварильний котел можна в інтернет-магазині Accord Group. Вкладені кошти виправдовують себе тільки при правильному виборі професійного обладнання.

Image