Занурювальний блендер і міксер: всі «плюси» ручного обладнання
Блендер — незамінний пристрій на професійній кухні. З його допомогою можна легко працювати з різними продуктами, перетворюючи їх в готові страви або напівфабрикати. Подрібнити м'ясо на фарш. Збити овочевий суп до консистенції пюре. Дрібно нарубати лід для смузі. Зробити смузі. І так далі. А тому купити блендер занурювальний професійний в Києві — одна з важливих завдань для мудрого підприємця.
Переваги занурювального блендера
Чому саме занурювальний блендер? Тому що такий тип обладнання відрізняється очевидними перевагами:
- Компактність. По суті, це просто ручка з мотором і прикріплена нога для насадок. Її можна зберігати в будь-якому зручному місці. Навіть підвісивши на стіні.
- Зручність експлуатації. Вам не потрібні чаші. Таким пристроєм можна подрібнювати продукт в тому посуді, в якій його приготували. Або в будь-який інший, яка з тих чи інших причин буде зручною.
- Можливість вибрати промислову модель з достатньою кількістю насадок. Хоча найчастіше такі занурювальні пристрої обладнують міксером і подрібнювачем.
Ще одна важлива характеристика такої техніки — необхідність працювати вручну. Тобто якщо в стаціонарному обладнанні можна просто наповнити чашу, включити змішування і віддалиться до сусіднього столу, то тут доведеться тримати ручний міксер весь час. Хтось називає це недоліком. Але насправді не так вже й довго доводиться збивати, щоб рука встигла втомитися від невеликого мотора з насадкою. Тому назвемо це просто особливістю пристрою.
Занурювальний блендер професійний: критерії вибору
Купити промисловий ручний блендер за вигідною ціною в інтернет-магазині Accord Group можна прямо зараз. У наших каталогах представлені екземпляри від провідних брендів, таких як Fimar, Robot Coupe, JAU.
Але як вибрати потрібну модель? Звертайте увагу на ключові характеристики:
- Потужність. Для роботи з льодом і м'ясом знадобитися пристрій більш потужний. Для легких продуктів підійде і менш потужний агрегат. Просто слід пам'ятати, що від потужності залежить швидкість роботи техніки.
- Матеріал корпусу і насадок. Найкращий варіант — нержавіюча сталь. Вона довговічна і гігієнічна.
- Швидкості. Різні продукти готуються на оборотах різної інтенсивності. Тому для закладів громадського харчування добре підбирати моделі з декількома швидкостями. Загалом їх може бути від 1 до 30.
- Тип харчування. Це може бути електромережа, тоді агрегат буде мати шнур. Або ж акумулятор — і в цьому випадку з промисловим міксером можна вільно пересуватися по кухні і не залежати від розетки.
- Вага. Оскільки наш блендер ручний, краще, щоб вага його був комфортним. Як і форма.
В Україні в продажу представлені різні моделі по різної вартості. На сайті Accord Group ви знайдете гідний асортимент обладнання для кафе, барів і ресторанів. Також ми пропонуємо вигідні умови для опту і приємний сервіс.