Мішки кондитерські одноразові 300 мм Martellato ROLLH30
- Тип Мішки кондитерські одноразові (набори)
- Розміри 300 мм
- Матеріал Поліетилен
- Виробник Martellato (Італія)
- Країна-виробник Італія
Кондитерський мішок і насадки до нього - це незамінний атрибут для професійного кондитера, а також для людей, які просто люблять тішити близьких смачною і, головне, красивою випічкою. А тому вибирати такий виріб варто якісний.
Без цього пристосування не вийде зробити деякі види тістечок, тортів, десертів, а також складно буде прикрасити випічку кремом. Купивши один раз гарний виріб, ви будете ним користуватися довгі роки і втілювати в життя будь-які ідеї.
Сьогодні у продажу кулінарні мішки представлені таких видів:
Одноразові кондитерські пакети виготовлені з поліетилену або зі спеціального паперу. Перший варіант найпоширеніший - достатньо вставити насадку у відрізаний кінчик пакета, накласти в нього крем або тісто, і почати працювати. Щойно наповнення закінчується, пакет слід викинути.
Багаторазовий пекарський мішок виготовлений зі спеціального міцного тканинного матеріалу, який має спеціальне просочення, що й не дає змоги вмісту вбиратися в структуру тканини. Такий виріб потрібно після кожного використання ретельно мити, а потім кип'ятити. Є варіанти і силіконові - вони набагато простіші у догляді.
Щоб вибрати відповідний кондитерський мішок для крему або тіста, необхідно відразу визначитися, для яких саме цілей він вам потрібен і як часто ви будете його використовувати. Щоб вибрати якісний виріб, слід звертати увагу на такі моменти.
Все залежить від цілей, для яких ви та купуєте цей кондитерський аксесуар. Так, мішки для крему можуть бути дуже маленькими - це зручно, коли ви використовуєте зовсім невелику кількість крему. Зазвичай це одноразові вироби з поліетилену - досить відрізати кінчик пакета, щоб зробити тонкі лінії з крему.
Але якщо ви прикрашаєте великий торт квітами та листям, вам потрібно використовувати різні насадки, об'єм пакета вже має бути більшим, як і його розмір. Такий мішок для прикрашання тортів може бути стандартного розміру, і до нього підходитимуть різні насадки. Це ж стосується і виробу для тіста.
Тонкі поліетиленові мішки не витримають роботи з досить густим кремом і швидко порвуться навіть у самому процесі. Такі вироби ідеальні для невеликої кількості крему для декору кондитерських виробів.
Для роботи з тістом мішок має бути міцним і товстим - саме тому і випускаються текстильні вироби з просоченням - як би ви не тиснули на нього, він не порветься. Такими ж характеристиками володіє і силіконовий мішок.
Мішки одноразові кондитерські - м'які та прості у використанні. Силіконові товстіші й до них потрібно призвичаїтися. Текстильні мішки теж вимагають навичок використання.
Будь-який мішок має бути зручним у використанні - він повинен поміщатися в руці, а крем або тісто повинні видавлюватися за мінімальних зусиль. Зручно, коли є спеціальне пристосування для закріплення насадок - їх можна буде змінювати в процесі роботи.
Поліетиленові мішки потрібно викидати після використання. Текстильні вироби необхідно ретельно промити та просушити. Якщо цього не зробити, вони вберуть аромати, яких складно позбутися. А тому рекомендується їх після миття ще й прокип'ятити.
За силіконовими виробами доглядати максимально просто. Їх потрібно помити і висушити. Силікон при цьому нічого не вбирає: ні жир із крему або тіста, ні запахи.
У нашому інтернет-магазині "Accord Group" великий вибір кондитерських мішків і насадок для них. Замовити ці вироби можна оптом і вроздріб. Товари ми доставляємо по всій Україні, але також ви можете відвідати наш шоу-рум у Києві.