Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Background

gif Сортування
  • Вітрина холодильна Forcold G-VRX1400-330 (6хGN 1/4)

Вітрина холодильна Forcold G-VRX1400-330 (6хGN 1/4)

Бренд: Forcold
28560 грн
є в наявності
  • Тип Вітрини холодильні
  • Тип вітрини Горизонтальна
  • Тип установки Настільна
  • Температурний режим +2..+8°С
  • Місткість 6 гастроємностей
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,14 кВт
  • Розміри 1400x335x435 мм
  • Вага 33 кг
  • Виробник Forcold (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • Вітрина холодильна Forcold G-VRX1500-330 (7хGN 1/4)

Вітрина холодильна Forcold G-VRX1500-330 (7хGN 1/4)

Бренд: Forcold
29520 грн
є в наявності
  • Тип Вітрини холодильні
  • Тип вітрини Горизонтальна
  • Тип установки Настільна
  • Температурний режим +2..+8°С
  • Місткість 7 гастроємностей
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,14 кВт
  • Розміри 1500x330x435 мм
  • Вага 34 кг
  • Виробник Forcold (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • Льодогенератор Stalgast 871101
  • Льодогенератор Stalgast 871101

Льодогенератор Stalgast 871101

Бренд: Stalgast
15264 грн
є в наявності
  • Тип Льодогенератори
  • Тип льоду Кубиковий
  • Об'єм бункера 1 кг
  • Підключення до води Без підключення
  • Продуктивність 12 кг/добу
  • Охолодження Повітряне
  • Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,13 кВт
  • Розміри 305x380x380 мм
  • Вага 11 кг
  • Виробник Stalgast (Польща)
  • Країна-виробник Польша
  • Стіл для піци 2-х дверний з гранітною поверхнею Forcold G-PS900-FC

Стіл для піци 2-х дверний з гранітною поверхнею Forcold G-PS900-FC

Бренд: Forcold
51360 грн
є в наявності
  • Тип Столи для піци
  • Кількість дверей 2 дверей
  • Об'єм 240 л
  • Температурний режим +2..+8°С
  • Стандарт ширини 700 мм
  • Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,23 кВт
  • Розміри 900х700х1075 мм
  • Вага 98 кг
  • Виробник Forcold (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • Стіл для піци 2-х дверний з гранітною поверхнею Forcold G-PZ2600TN-FC

Стіл для піци 2-х дверний з гранітною поверхнею Forcold G-PZ2600TN-FC

Бренд: Forcold
83520 грн
є в наявності
  • Тип Столи для піци
  • Кількість дверей 2 дверей
  • Об'єм
  • Температурний режим -2..+8°С
  • Стандарт ширини 800 мм
  • Матеріал корпусу Нержавіюча сталь та граніт
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,27 кВт
  • Розміри 1510х800х1000 мм
  • Вага 252 кг
  • Виробник Forcold (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • Стіл морозильний 2-х дверний з бортом Forcold G-GN2200BT-FC

Стіл морозильний 2-х дверний з бортом Forcold G-GN2200BT-FC

Бренд: Forcold
85920 грн
є в наявності
  • Тип Столи морозильні
  • Кількість дверей 2
  • Об'єм 282 л
  • Температурний режим -18..-22°С
  • Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,67 кВт
  • Вага 92 кг
  • Розміри 1360x700x850 мм
  • Виробник Forcold (Італія)
  • Країна-виробник Італія
Image
Показати:
Холодильне обладнання

Холодильне обладнання: класифікація, функціональність, секрети вибору

Правильне зберігання продуктів — це святе для закладів громадського харчування. Від цього залежить не тільки смак майбутніх або вже приготованих страв, а й безпека клієнтів. Саме тому покупка холодильного обладнання різних видів з різним призначенням дуже важлива для правильної і успішної роботи ресторанів, барів і т. д. Зверніться в інтернет-магазин Accord Group. Тут ви знайдете все найнеобхідніше для організації вашого бізнесу в сфері громадського харчування.

Види холодильного обладнання

Професійне холодильне обладнання класифікують за кількома критеріями.

Також розрізняють низькотемпературні, середньотемпературні і комбіновані камери. Перша група потрібна для заощадження заморожених товарів при не менше ніж -5 °С. Друга — для заощадження готових страв в холодних умовах від -5 до +10°С. Третя — для різних цілей.

Холодильне обладнання: для кожного об'єкта своє

Залежно від типу об'єкта, його специфіки і кількості передбачуваних клієнтів обладнання може бути великих розмірів або компактне. Є варіанти для відкритого огляду всього, що перебувати всередині, або повністю закриті моделі. Якщо в кафе необхідно показати клієнту красиву випічку, пристрій може бути скляним з усіх боків. Якщо ж це їдальня і всі продукти на кухні, необхідності в прозорих стінках просто немає. Як то кажуть, кожному своє.

Різноманітність обладнання:

  • Винні шафи — сучасна альтернатива темним підвалам. Усередині вино зберігається в темряві і прохолоді.
  • Камери для шокового охолодження або заморожування — потужні пристрої для швидкої заморозки продуктів.
  • Ларі — горизонтальні камери з кришками різного типу — прозорими або глухими. Такі агрегати відмінно працюють в умовах перепаду температур.
  • Суші-кейси — для демонстрації і при цьому якісного заощадження суші.
  • Льодогенератори — потрібні для створення льоду різного типу для коктейлів або спиртних напоїв.
  • Холодильні/морозильні шафи — обладнання для зберігання різноманітних продуктів, а також для їх демонтраціі.
  • Холодильні гірки, морозильні столи, барні пристрої — без такого обладнання сьогодні неможливо уявити жодне виробництво.

Як правильно обрати та купити холодильне обладнання для HoReCa

Продаж холодильного обладнання для маркетів, кафе та інших закладів — головне завдання команди Accord Group. У наших каталогах ви знайдете все, що необхідно і з кращими характеристиками.

  1. За способом установки:
    • Настільний — наприклад, суші-кейси.
    • Пристінний — встановлюється біля стіни, наприклад, холодильні шафи.
    • Острівний — встановлюється незалежно від стіни, тому доступ є з усіх боків, наприклад холодильне обладнання лінії роздачі.
  2. За призначенням:
    • Для звичайного зберігання продуктів, тобто морозильні камери, ларі з непрозорими кришками і так далі.
    • Для демонстрації продукції — спеціальні вітрини з охолодженням або камери зі скляними дверима.
  3. За герметичністю:
    • Закрите герметичними дверима.
    • Відкрите, яке працює за рахунок вентилятора повітроохолоджувача.
  4. За розміщенням продуктів:
    • Поличне (одно-, дво, трьох-ярусні).
    • Контейнерне.
  5. За температурними режимами:
    • Від -18 до -25°С — для заморожених продуктів.
    • Від -13 до -18°С — для морозива.
    • В межах 0 — для свіжої риби та м'яса.
    • Від 4 до 10°С — для кондитерських виробів, фруктів, овочів.
    • Від 14 до 16°С — для шоколадних товарів.
    • Від 15 до -5°С — для вина. 
Image