Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

М'ясорубки

gif Сортування
  • М'ясорубка Fimar 12B (220 В)

М'ясорубка Fimar 12B (220 В)

Бренд: Fimar
38400 грн
є в наявності
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів Enterprise (1 ніж, 1 решітка)
  • Продуктивність 160 кг/год
  • Реверс Немає
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,75 кВт
  • Розміри 250x400x500 мм
  • Вага 21 кг
  • Виробник Fimar (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • М'ясорубка 100 кг/год із системою Enterprise Bogazici BKM.12 (220)

М'ясорубка 100 кг/год із системою Enterprise Bogazici BKM.12 (220)

Бренд: Bogazici
32880 грн
є в наявності
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів Enterprise (1 ніж, 1 решітка)
  • Продуктивність 100 кг/год
  • Реверс Є
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,55 кВт
  • Розміри 540х260х310 мм
  • Вага 26 кг
  • Виробник Bogazici
  • Країна-виробник Туреччина
  • М'ясорубка 400 кг/год із системою Enterprise Bogazici BKM.22 (380)

М'ясорубка 400 кг/год із системою Enterprise Bogazici BKM.22 (380)

Бренд: Bogazici
50400 грн
є в наявності
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів Enterprise (1 ніж, 1 решітка)
  • Продуктивність 400 кг/год
  • Реверс Є
  • Напруга 380 В
  • Потужність 2 кВт
  • Розміри 770х310х350 мм
  • Вага 52 кг
  • Виробник Bogazici
  • Країна-виробник Туреччина
  • М'ясорубка Fimar 22TE (220 В)

М'ясорубка Fimar 22TE (220 В)

Бренд: Fimar
46080 грн
під замовлення
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів Enterprise (1 ніж, 1 решітка)
  • Продуктивність 300 кг/год
  • Реверс Є
  • Напруга 220 В
  • Потужність 1,1 кВт
  • Розміри 450x290x520 мм
  • Вага 27 кг
  • Виробник Fimar (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • М'ясорубка Fimar 22TE (380 В)

М'ясорубка Fimar 22TE (380 В)

Бренд: Fimar
43200 грн
під замовлення
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів Enterprise (1 ніж, 1 решітка)
  • Продуктивність 300 кг/год
  • Реверс Є
  • Напруга 380 В
  • Потужність 1,1 кВт
  • Розміри 450x290x520 мм
  • Вага 25 кг
  • Виробник Fimar (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • М'ясорубка Sirman TC 8 VEGAS

М'ясорубка Sirman TC 8 VEGAS

Бренд: Sirman
24480 грн
під замовлення
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів Enterprise (1 ніж, 1 решітка)
  • Продуктивність 65 кг/год
  • Реверс Є
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,25 кВт
  • Розміри 335x300x360 мм
  • Вага 10 кг
  • Виробник Sirman (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • М'ясорубка Sirman TC 12 DENVER

М'ясорубка Sirman TC 12 DENVER

Бренд: Sirman
33120 грн
під замовлення
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів Enterprise (1 ніж, 1 решітка)
  • Продуктивність 85 кг/год
  • Реверс Є
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,55 кВт
  • Розміри 377x300x375 мм
  • Вага 15 кг
  • Виробник Sirman (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • М'ясорубка Everest TC12E (220 В)

М'ясорубка Everest TC12E (220 В)

35664 грн
під замовлення
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів Enterprise (1 ніж, 1 решітка)
  • Продуктивність 140 кг/год
  • Реверс Немає
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,75 кВт
  • Розміри 240х400х440 мм
  • Вага 22 кг
  • Виробник Everest (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • М'ясорубка Everest TC12E (380 В)

М'ясорубка Everest TC12E (380 В)

38112 грн
під замовлення
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів Enterprise (1 ніж, 1 решітка)
  • Продуктивність 140 кг/год
  • Реверс Немає
  • Напруга 380 В
  • Потужність 0,75 кВт
  • Розміри 240х400х440 мм
  • Вага 22 кг
  • Виробник Everest (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • М'ясорубка Everest TC12U (220 В)

М'ясорубка Everest TC12U (220 В)

40944 грн
під замовлення
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів 1/2 Unger (2 ножа, 1 решітка)
  • Продуктивність 140 кг/год
  • Реверс Є
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,75 кВт
  • Розміри 240x400x400 мм
  • Вага 22 кг
  • Виробник Everest (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • М'ясорубка Everest TC12U (380 В)

М'ясорубка Everest TC12U (380 В)

40416 грн
під замовлення
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів Unger (3 ножа, 2 решітки)
  • Продуктивність 140 кг/год
  • Реверс Є
  • Напруга 380 В
  • Потужність 0,75 кВт
  • Розміри 240x400x400 мм
  • Вага 22 кг
  • Виробник Everest (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • М'ясорубка Everest TC22 Total Unger (220 В)

М'ясорубка Everest TC22 Total Unger (220 В)

55536 грн
під замовлення
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів Unger (3 ножа, 2 решітки)
  • Продуктивність 280 кг/год
  • Реверс Немає
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,75 кВт
  • Розміри 240х400х440 мм
  • Вага 26 кг
  • Виробник Everest (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • М'ясорубка Everest TC22 Total Unger (380 В)

М'ясорубка Everest TC22 Total Unger (380 В)

54384 грн
під замовлення
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів Unger (3 ножа, 2 решітки)
  • Продуктивність 280 кг/год
  • Реверс Немає
  • Напруга 380 В
  • Потужність 1,1 кВт
  • Розміри 240х500х440 мм
  • Вага 26 кг
  • Виробник Everest (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • М'ясорубка Everest TC22E (220 В)

М'ясорубка Everest TC22E (220 В)

43104 грн
під замовлення
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів Enterprise (1 ніж, 1 решітка)
  • Продуктивність 280 кг/год
  • Реверс Немає
  • Напруга 220 В
  • Потужність 1,1 кВт
  • Розміри 240x440x400 мм
  • Вага 26 кг
  • Виробник Everest (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • М'ясорубка Everest TC22E (380 В)

М'ясорубка Everest TC22E (380 В)

38880 грн
під замовлення
  • Тип М'ясорубки
  • Тип ножів Enterprise (1 ніж, 1 решітка)
  • Продуктивність 280 кг/год
  • Реверс Немає
  • Напруга 380 В
  • Потужність 1,1 кВт
  • Розміри 240x440x400 мм
  • Вага 26 кг
  • Виробник Everest (Італія)
  • Країна-виробник Італія
Image
Показати:
М'ясорубки

Вибираємо промислову м'ясорубку правильно

На підприємстві, де доводитися готувати м'ясні страви, не обійтися без електром'ясорубки. Це обладнання дозволяє в лічені хвилини подрібнити велику кількість м'яса в фарш, який вже після перетворюють в котлети, шніцелі, кебаби і так далі. Від якості, потужності і надійності пристрою залежить його продуктивність і довговічність. А тому слід уважно вибирати і замовляти промислову м'ясорубку з урахуванням всіх необхідних параметрів.

Класифікація професійних електром'ясорубок

Професійна м'ясорубка — незамінний помічник на кухні ресторану, кафе або іншого закладу громадського харчування. Вона відрізняється високою продуктивністю і дозволяє за годину переробляти до 600 кілограмів м'яса. Такі обсяги не під силу ні ручному апарату, ні побутовим моделям.

Розрізняють такі види промислових моделей:

За способом розміщення:

  • настільні;
  • підлогові — для роботи з дуже великими обсягами м'яса.

За типом м'яса, з яким може працювати пристрій:

  • стандартні моделі — для переробки сирого м'яса і риби;
  • «дзига» — вдало справляються з замороженим продуктом.

По набору ножів:

  • ентерпрайс (Enterprise) — комплект складається з одностороннього ножа, решітки та шнека. Таке обладнання буде зручним в невеликих закладах, але не впорається з покладеними на нього функціями на підприємстві з великими обсягами роботи;
  • півунгер (1/2 Unger) — складається з двостороннього та підрізного ножів, а також решітки та шнека;
  • унгер (Unger) — для спеціалізованих підприємств. У комплектацію входить шнек, два двосторонні ножі та один підрізний, а також дві решітки (велика та дрібна).

В Україні та в Києві можна купити м’ясорубку різного типу та по різній вартості. Звертайте увагу на надійність бренду і технічні характеристики моделі, яку вибираєте.

Професійна м'ясорубка: критерії вибору

Купити промислову м'ясорубку в Києві вигідно в інтернет-магазині Accord Group. У продажу є величезний вибір пропозицій від провідних компаній-виробників: Fimar, Fama, Everest, Gastromix, Sirman і Торгмаш.

Параметри, за якими слід вибирати професійну електром'ясорубку:

  • потужність. Це найважливіший показник. Від нього буде залежати продуктивність праці. При цьому не варто відразу купувати найпотужнішу техніку. Оцініть обсяги роботи, які ви будете на неї покладати. Якщо вам потрібно отримувати близько 140 кілограмів фаршу на годину, звертайте увагу на моделі з потужністю 1 кВт. Якщо вимоги до апарату будуть вище, краще віддати перевагу більш потужній моделі;
  • комплектація. Йдеться про набір ножів, а також можливих додаткових насадок, які будуть зручними на виробництві.

Також важливо, щоб промислова м'ясорубка (як і блок двигуна) була виконана з міцної і довговічної сталі.

Вигідні оптові і роздрібні ціни на професійні м'ясорубки в Україні ви знайдете в каталогах інтернет-магазину Accord Group. Звертайтеся до наших менеджерів — ми завжди готові допомогти вам зробити правильний вибір.

Image