М'ясорубка Fimar 12B (220 В)
- Тип М'ясорубки
- Тип ножів Enterprise (1 ніж, 1 решітка)
- Продуктивність 160 кг/год
- Реверс Немає
- Напруга 220 В
- Потужність 0,75 кВт
- Розміри 250x400x500 мм
- Вага 21 кг
- Виробник Fimar (Італія)
- Країна-виробник Італія
На підприємстві, де доводитися готувати м'ясні страви, не обійтися без електром'ясорубки. Це обладнання дозволяє в лічені хвилини подрібнити велику кількість м'яса в фарш, який вже після перетворюють в котлети, шніцелі, кебаби і так далі. Від якості, потужності і надійності пристрою залежить його продуктивність і довговічність. А тому слід уважно вибирати і замовляти промислову м'ясорубку з урахуванням всіх необхідних параметрів.
Професійна м'ясорубка — незамінний помічник на кухні ресторану, кафе або іншого закладу громадського харчування. Вона відрізняється високою продуктивністю і дозволяє за годину переробляти до 600 кілограмів м'яса. Такі обсяги не під силу ні ручному апарату, ні побутовим моделям.
Розрізняють такі види промислових моделей:
За способом розміщення:
За типом м'яса, з яким може працювати пристрій:
По набору ножів:
В Україні та в Києві можна купити м’ясорубку різного типу та по різній вартості. Звертайте увагу на надійність бренду і технічні характеристики моделі, яку вибираєте.
Купити промислову м'ясорубку в Києві вигідно в інтернет-магазині Accord Group. У продажу є величезний вибір пропозицій від провідних компаній-виробників: Fimar, Fama, Everest, Gastromix, Sirman і Торгмаш.
Параметри, за якими слід вибирати професійну електром'ясорубку:
Також важливо, щоб промислова м'ясорубка (як і блок двигуна) була виконана з міцної і довговічної сталі.
Вигідні оптові і роздрібні ціни на професійні м'ясорубки в Україні ви знайдете в каталогах інтернет-магазину Accord Group. Звертайтеся до наших менеджерів — ми завжди готові допомогти вам зробити правильний вибір.