Виробник: Fimar
Призначення: Загальне
Подача тіста: Ручна
Робочий механізм: 1 пара валків
Довжина валків: 520 мм
Напруга: 380 В
Потужність: 0,37 кВт
Розміри: 780x480x400 мм
Вага: 70 кг
Країна-виробник: Італія
118 008 грн.
Виробник: Fimar
Призначення: Загальне
Подача тіста: Ручна
Робочий механізм: 1 пара валків
Довжина валків: 320 мм
Напруга: 220 В
Потужність: 0,37 кВт
Розміри: 580x480x400 мм
Вага: 52 кг
Країна-виробник: Італія
107 057 грн.
Виробник: Fimar
88 953 грн.
Виробник: Fimar
Призначення: Загальне
Подача тіста: Ручна
Робочий механізм: 1 пара валків
Довжина валків: 520 мм
Напруга: 220 В
Потужність: 0,37 кВт
Розміри: 780x480x400 мм
Вага: 70 кг
Країна-виробник: Італія
119 126 грн.
Виробник: Fimar
Призначення: Загальне
Подача тіста: Ручна
Робочий механізм: 1 пара валків
Довжина валків: 420 мм
Напруга: 220 В
Потужність: 0,37 кВт
Розміри: 680x480x400 мм
Вага: 61 кг
Країна-виробник: Італія
113 538 грн.
Виробник: Pizza Group
Призначення: Для піци
Подача тіста: Ручна
Робочий механізм: 2 пари валків
Довжина валків: 420 мм
Напруга: 220 В
Потужність: 0,37 кВт
Розміри: 530x530x730 мм
Вага: 35 кг
Країна-виробник: Італія
60 256 грн.
Виробник: Pizza Group
Призначення: Загальне
Подача тіста: Ручна
Робочий механізм: 1 пара валків
Довжина валків: 350 мм
Напруга: 220 В
Потужність: 0,37 кВт
Розміри: 500x400x450 мм
Вага: 22 кг
Країна-виробник: Італія
41 974 грн.
Виробник: ItPizza
Призначення: Для піци
Подача тіста: Ручна
Робочий механізм: 2 пари валків
Довжина валків: 310 мм
Напруга: 220 В
Потужність: 0,25 кВт
Розміри: 440x380x615 мм
Вага: 25 кг
Країна-виробник: Італія
42 689 грн.
![Тісторозкаточні машини Тісторозкаточні машини](https://a-g.ua/image/cache/webp/catalog/category_image/oborudovanie/elektromehaniceskoe-oborudovanie/testoraskatochnye-mashiny-80x80.webp)
Тісторозкаточна машина — сучасна альтернатива ручним качалкам
Тісторозкаточні машини — це одне з найкращих винаходів, яке істотно полегшує процес виробництва різноманітної випічки та інших виробів з тіста. Якщо раніше для приготування булочок, пельменів, чебуреків або локшини доводилося довго працювати з качалкою, то сьогодні все виглядає набагато простіше. Саме тому купити тісторозкаточну машину в Києві стало головним завданням багатьох кафе, піцерій, ресторанів та спеціалізованих заводів.
Різновиди тісторозкаточних машин
Тісторозкаточні машини бувають різні. Їх розрізняють за кількома критеріями:
- За особливістю конструкції:
- Підлогові — для роботи з великими обсягами продукції (хороший варіант для пекарень і хлібозаводів, а також кондитерських).
- Настільні — тісторозкаточні машини за меншою ціною, але і для більш лаконічних завдань.
- За потужністю для різних типів тіста:
- Реверсивні — дуже зручні, якщо потрібні листи різної товщини. Їх отримують за рахунок зміни зазору між обертовими валками. Такі пристрої призначені для отримання заготовок великих розмірів.
- Для піци — ці моделі дозволяють отримувати заготовки округлої форми.
- Малогабаритні пристрої для роботи з дріжджовим і бездріжджовим тістом — незамінні для закладів, де виготовляють пельмені, чебуреки та інші «малогабаритні» страви.
- За розміром обертових циліндрів:
- Невеликі — з розміром циліндрів до 20 см — для приготування «дрібних» виробів, таких як пельмені, равіолі.
- Середні — з довжиною циліндрів 20-50 см — зручні для випічки.
- Великі — з довжиною циліндрів 50 см і більше — для великих підприємств для отримання заготовок великих розмірів.
- За системою управління буває тісторозкатка ручна і електрична. Також останнім часом популярністю користуються сенсорні моделі.
Принцип роботи і додаткові опції тісторозкаточного обладнання
В експлуатації тісторозкаточна машина дуже проста і зручна. Досить просто пропустити порцію тіста між циліндрами, заздалегідь виставивши необхідні параметри по висоті і ширині, і на виході отримати заготовку необхідного розміру. Плюси використання подібної техніки очевидні:
- Економія часу і фізичних сил.
- Ідеально рівні заготовки з однаковими розмірами по всій площі.
- Висока продуктивність.
До того ж останнім часом звичайні машини почали доповнювати багатьма корисними функціями. Наприклад, ви можете вибрати модель з пристроєм для приготування пасти. В результаті ви отримаєте ідеальні шматочки і заощадите купу часу і сил. Також обов'язково звертайте увагу на комплектацію насадок, які додаються до техніки. Завдяки їм можна легко надавати тесту найрізноманітніших форм і розмірів.
Вибираємо тісторозкочувальну машину
Купити тісторозкачувальне обладнання буде практичним рішенням для харчового виробництва різних масштабів. Невелике кафе або великий ресторан, хлібозавод або пекарня — тут без такого помічника сьогодні обійтися складно.
По-перше, з такими машинами легше впоратися з крутим тістом, тоді як вручну для його розкачування витрачається купа сил і часу. По-друге, вони дозволяють виробляти багато заготовок за короткий термін. До того ж домогтися такого рівномірного результату при роботі з качалкою майже нереально.
Щоб правильно вибрати техніку такого типу визначитеся в декількох важливих питаннях:
- З яким тестом ви будете працювати?
- Яка вам потрібна продуктивність?
- Продукти якого розміру ви будете робити?
- Для кухні якого розміру ви вибираєте обладнання?
Відповівши на ці запити, звертайтеся в інтернет-магазин Accord Group, де вам запропонують найкращий за якістю і надійністю в Україні вибір техніки від італійських брендів Fimar, ItPizza і Pizza Group.