Вибираємо промислову м'ясорубку правильно
На підприємстві, де доводитися готувати м'ясні страви, не обійтися без електром'ясорубки. Це обладнання дозволяє в лічені хвилини подрібнити велику кількість м'яса в фарш, який вже після перетворюють в котлети, шніцелі, кебаби і так далі. Від якості, потужності і надійності пристрою залежить його продуктивність і довговічність. А тому слід уважно вибирати і замовляти промислову м'ясорубку з урахуванням всіх необхідних параметрів.
Класифікація професійних електром'ясорубок
Професійна м'ясорубка — незамінний помічник на кухні ресторану, кафе або іншого закладу громадського харчування. Вона відрізняється високою продуктивністю і дозволяє за годину переробляти до 600 кілограмів м'яса. Такі обсяги не під силу ні ручному апарату, ні побутовим моделям.
Розрізняють такі види промислових моделей:
За способом розміщення:
- настільні;
- підлогові — для роботи з дуже великими обсягами м'яса.
За типом м'яса, з яким може працювати пристрій:
- стандартні моделі — для переробки сирого м'яса і риби;
- «дзига» — вдало справляються з замороженим продуктом.
По набору ножів:
- ентерпрайс (Enterprise) — комплект складається з одностороннього ножа, решітки та шнека. Таке обладнання буде зручним в невеликих закладах, але не впорається з покладеними на нього функціями на підприємстві з великими обсягами роботи;
- півунгер (1/2 Unger) — складається з двостороннього та підрізного ножів, а також решітки та шнека;
- унгер (Unger) — для спеціалізованих підприємств. У комплектацію входить шнек, два двосторонні ножі та один підрізний, а також дві решітки (велика та дрібна).
В Україні та в Києві можна купити м’ясорубку різного типу та по різній вартості. Звертайте увагу на надійність бренду і технічні характеристики моделі, яку вибираєте.
Професійна м'ясорубка: критерії вибору
Купити промислову м'ясорубку в Києві вигідно в інтернет-магазині Accord Group. У продажу є величезний вибір пропозицій від провідних компаній-виробників: Fimar, Fama, Everest, Gastromix, Sirman і Торгмаш.
Параметри, за якими слід вибирати професійну електром'ясорубку:
- потужність. Це найважливіший показник. Від нього буде залежати продуктивність праці. При цьому не варто відразу купувати найпотужнішу техніку. Оцініть обсяги роботи, які ви будете на неї покладати. Якщо вам потрібно отримувати близько 140 кілограмів фаршу на годину, звертайте увагу на моделі з потужністю 1 кВт. Якщо вимоги до апарату будуть вище, краще віддати перевагу більш потужній моделі;
- комплектація. Йдеться про набір ножів, а також можливих додаткових насадок, які будуть зручними на виробництві.
Також важливо, щоб промислова м'ясорубка (як і блок двигуна) була виконана з міцної і довговічної сталі.
Вигідні оптові і роздрібні ціни на професійні м'ясорубки в Україні ви знайдете в каталогах інтернет-магазину Accord Group. Звертайтеся до наших менеджерів — ми завжди готові допомогти вам зробити правильний вибір.
М'ясорубки - Часті питання
- М'ясорубка Fimar 12B (220 В)
- М'ясорубка Fimar 22TE (380 В)
- Насадка для наповнення ковбас Fimar IMBUTO820
- Насадка для наповнення ковбас Fimar IMBUTO810
- М'ясорубка Gastromix MG-12
- М'ясорубка Gastromix MG-12SS C
- М'ясорубка Gastromix MG-22B
- М'ясорубка Sirman TC 8 VEGAS
- М'ясорубка-терка Fimar TR8D
- М'ясорубка Sirman TC 12 DENVER