Все про професійні пили для різання м'яса
Заклади, які працюють з м'ясною продукцією, потребують спеціалізоване обладнання, яке допомагає з обробленням туш. Йдеться про пили для різання м'яса. Вони не тільки підвищують ефективність процесу оброблення, але також дозволяють нарізати однакові шматки і працювати із замороженою продукцією. Але щоб всі функції працювали максимально, потрібно правильно вибрати модель верстату для розпилювання м'яса. Купити пилу для м'яса за вигідною ціною ви завжди можете в нашому інтернет-магазині Accord Group.
Пила для різання м'яса: різноманітність вибору
У продажу доступні агрегати і полотна таких компаній як Airhot, Fama, Fimar і Sirman. Переваги використання пил для м'яса очевидні:
- Простота і швидкість роботи з м'ясними тушами, замороженими шматками.
- Безпека. Все продумано так, щоб мінімізувати для людини ризики травмуватися.
- Якісні зрізи. Це гарантує довший термін зберігання продукту.
- Можливість вибирати розміри і форму шматків, які хочеться отримати в результаті розпилювання.
Варто відзначити, що пила для м'яса може бути електричною і механічною. У першому випадку процес буде швидким, точним і максимально ефективним. Але є ситуації, коли або ніде розмістити габаритний електричний апарат, або в ньому немає гострої необхідності. Тоді на допомогу приходять виробники ручних варіантів.
Але для сегменту HoReCa рекомендується все-таки вибирати електричні моделі, які бувають:
- Дисковими — найпопулярніші. Складаються з корпусу, диска і електромотора. Компактні і прості в експлуатації.
- Стрічковими — це конструкція з ріжучим вузлом і вузьким полотном, яке рухається. Вони бувають:
- підлогові;
- підвісні;
- настільні.
- Кроковими — універсальне обладнання, яке зручно використовувати для роботи з цілими тушами.
Купити пилу для м'яса та кісток в Києві — необхідність, якщо ви є власником успішного ресторану, кафе або іншого закладу громадського харчування.
Вибираємо пилу для різання м'яса
У каталогах нашого сайту Accord Group ви знайдете гідний асортимент такого обладнання, який можна придбати також оптом. Важливо правильно оцінити необхідні параметри і підібрати модель, яка буде відповідати вимогам вашого закладу.
Критерії вибору професійної пилки для оброблення м'яса:
- Призначення. Визначте, для яких саме робіт вам потрібно пристрій. Чи будете ви нарізати цілі туші, або ж розділяти вже готові шматки м'яса з кісткою або без. Від цього буде залежати вибір типу обладнання.
- Потужність. Чим вище потужність, тим швидше агрегат впорається з великими шматками і міцними кістками.
- Продуктивність — тобто скільки кілограм продукту пристрій зможе обробити за годину.
- Розміри полотна — знову ж вибір залежить від того, з якою продукцією ви збираєтеся працювати і скільки робочого місця для обладнання ви готові виділити на виробництві.
- Додатковий функціонал. Крім основних опцій така техніка також може бути обладнана індикаторами, які покажуть несправність, дозатором, регулятором для управління розміром і так далі.
Вигідні ціни на електричні пили для м'яса в Україні і хороший вибір такого обладнання для їдалень, супермаркетів та інших закладів в сегменті HoReCa знайдете на сайті Accord Group. З нами надійно і якісно.
Пили для м'яса - Часті питання
- Полотно для пили Fimar SL4028 (1550 мм)
- Полотно для пили Fimar SL4929 (1830 мм)
- Пила для м'яса Fimar SE1550 (380 В)
- Полотно для пили Sirman SO-1650 (1650 мм)
- Полотно для пили Airhot HSL-1650 (1650 мм)
- Полотно для пили Fama FSG111 (1830 мм)
- Пила для м'яса Airhot HSL-16
- Пила для м'яса Sirman SO-1650 F3
- Пила для м'яса Fimar SE1830 (380 В)
- Пила для м'яса Fama FSG 103 1830 A