Холодильні гірки: типи, призначення, особливості вибору
Холодильні гірки (регали) — своєрідні прилавки в формі вертикальних стелажів з декількома рядами полиць. Їх використовують для викладки різноманітного товару. Таке обладнання сьогодні є незамінним в супермаркетах та інших торговельних точках такого типу. А тому власник магазинів зацікавлені в тому, щоб на вигідних умовах купити холодильну гірку в Києві. Зробити це можна на сайті Accord Group, де представлена професійна техніка за вигідною ціною.
Різновид холодильних гірок
Особливість холодильної гірки в її конструкції. Це вертикальна вітрина з охолодженими поличками. Такий агрегат дозволяє розмістити багато продуктів, і при цьому займає порівняно небагато місця.
За способом розміщення розрізняють такі пристрої:
- Пристінні — можуть бути використані в приміщеннях з невеликою площею. Їх встановлюють по периметру.
- Острівні — підходять для закладів з просторими залами, де є можливість встановити таке габаритне устаткування.
За призначенням виділяють такі гірки холодильні:
- Гастрономічні — моделі, на яких можна зберігати молочні продукти і яйця. Тут температура коливається в межах 1-7°C.
- М'ясні (пресервні) — гарантують температуру від -1 до 2°C і призначені для розміщення риби, м'яса і птиці в фасованих упаковках.
- Фруктові — з температурним режимом 4-10°C. Потрібні для викладки фруктів, овочів і зелені.
Купити холодильні гірки (регали з компресором) в кращій якості в Україні можна на сайті Accord Group. У каталогах ви знайдете продукцію відомої компанії Cold. Це польський бренд, який спеціалізується по випуску професійного обладнання для закладів громадського харчування, ресторанів, кафе, їдалень, супермаркетів, магазинів.
Вибираємо холодильні гірки правильно. Критерії
Щоб покупка повністю виправдала всі очікування і була зручною в експлуатації, зверніть увагу на характеристики обладнання. У нашому асортименті є різні варіанти для різних випадків. Тому важливими критеріями для придбання є:
- Спосіб розміщення — залежить від розмірів вашого закладу.
- Температурний режим.
- Корисний об'єм. У продажу є обладнання з обсягами викладки від 447 літрів і до 1547 літрів.
- Площа викладки — від 1,7 до 4 м. кв.
- Тип холодопостачання – виносний або вбудований. У першому випадку компресор буде розміщений за межами приміщення. У другому – в нижній частині самого обладнання. Більш зручний перший варіант, але для нього потрібне спеціальне підведення фреонотрасси.
- Форма. Можуть бути відкриті або закриті. Закриті використовують в закладах, де розрахунок покупця йде через прилавок. Відкриті – в маркетах з самообслуговуванням.
- Стиль обладнання. Воно повинне добре вписуватися в інтер'єр і мати привабливий вигляд.
Робіть свій вибір холодильних гірок за вигідною ціною в інтернет-магазині Accord Group. Також запрошуємо до співпраці оптових покупців.