Морозильний стіл: характеристики і секрети вибору
Морозильний стіл — це одне з тих обладнань, яке дозволяє оптимізувати простір на професійній кухні. За допомогою такого агрегату простіше організувати процес приготування їжі. У вас під рукою завжди знаходяться продукти, напівфабрикати, необхідні для створення страв. Купівля такого столу — необхідність для сегмента сфери послуг індустрії гостинності. В інтернет-магазині Accord Group можна купити морозильний стіл в Києві за вигідною ціною від провідних брендів, таких як Cooleq, Forcold, Stalgast, Tefcold.
Особливості експлуатації морозильного столу
Конструкція столу дуже проста, адже це, в своєму роді, морозильна камера зі стільницею. Її головна особливість — температурний режим: від -12 до -18°C. Усередині корпусу можна зберігати напівфабрикати, морозиво та інші заморожені продукти харчування. Це простір організовано в залежності від моделі. Ви можете розміщувати продукти на полицях або в спеціальних висувних ящиках.
Різними можуть бути і розміри агрегату. Стандартно, мова йде про обладнання висотою 85 см і шириною 70 см. Але можна знайти й інші більшої глибини — до 80 см. Відповідно, є варіанти з різною кількістю дверей і відділень, а значить, з більшою і меншою місткістю.
Ще один критерій, за яким розрізняють таку холодильну техніку — місце розташування. Моделі бувають острівні і пристінні. Вибирати варто, виходячи з габаритів приміщення.
До слова, працювати з таким обладнанням дуже просто. Головне завантажувати внутрішні камери оптимально, не перевантажуючи. Також слід звертати увагу на кліматичні умови в приміщенні і діапазон прийнятних зовнішніх температур, зазначених виробником. Тоді експлуатація морозильного столу буде зручною і довговічною.
Поради щодо вибору морозильного столу
Сьогодні в Україні в продажу можна знайти різні моделі морозильних столів за різними цінами. Важливо тільки правильно вибрати той агрегат, який підійде для ваших конкретних умов. Тому перед покупкою зверніть увагу на такі нюанси:
- Який тип охолодження пропонує пристрій? Краще, якщо це буде динамічна система, яка гарантує циркуляцію холодного повітря по всій внутрішній камері. Такий варіант також гарантує оптимальну температуру всередині столу навіть при частому відкриванні дверей.
- В якому приміщенні ви будете використовувати обладнання. Від цього буде залежати кліматичний клас. Наприклад, якщо на морозильному столі доведеться працювати в гарячому цеху — віддайте перевагу «тропічній моделі».
- Чи потрібне вам автоматичне розморожування. Така опція не обов'язкова, але дуже зручна. Дозволяє економити час персоналу і підтримувати обладнання в потрібному стані.
- Простота управління морозильним столом. Всі покажчики, кнопки, важелі повинні бути зручними і зрозумілими, а кути безпечними.
Замовляйте професійне холодильне обладнання на сайті Accord Group. Насолоджуйтесь високою якістю і вигідною вартістю товару.
Столи морозильні - Часті питання
- Стіл морозильний 2-х дверний Atelier А-GN2100BT, без борту
- Стіл морозильний 2-х дверний Atelier А-GN2200BT, з бортом
- Стіл морозильний 3-х дверний Atelier А-GN3100BT, без борту
- Стіл морозильний 3-х дверний Atelier А-GN3200BT, з бортом
- Стіл морозильний 3-х дверний з бортом Forcold G-GN3200BT-FC
- Стіл морозильний 2-х дверний з бортом Cooleq GN2200BT
- Стіл морозильний 3-х дверний з бортом Cooleq GN3200BT
- Стол морозильный 2-х дверный с нижним агрегатом без борта Forcar SS45BT
- Стіл морозильний 2-х дверний без борту Cooleq GN2100BT
- Стіл морозильний 2-х дверний без борту Forcold G-GN2100BT-FC