Що таке прес-для гамбургерів
Прес для гамбургерів являється спеціальним обладнанням, за допомогою якого формують м'ясний фарш перед початком обсмажування готової котлети. Такий прес не є складним обладнанням для професійних кухонь HoReCa та інших закладів громадського харчування. Переважно у пресах наявна одна або кілька ємностей, в які потрібно завантажувати попередньо подрібнене та приправлене м'ясо, готове до формування котлети. Заготовки, сформовані за допомогою преса, готові до обсмажування та наступних етапів приготування смачних гамбургерів.
Як працює прес-для гамбургерів
Прес для гамбургерів має спеціальні чаші, діаметр яких відповідає діаметру готових булочок, та кришки для придавлювання фаршу при натисканні на ручку преса. Незважаючи на просту конструкцію, дане обладнання характеризується високою продуктивністю і може видавати сотні, а то й тисячі заготовок на годину.
Особливості преса для гамбургерів
- Наявність преса на підприємстві HoReCa або іншого закладу громадського харчування дає можливість урізноманітнити меню, заготовляючи, наприклад, біфштекси і тефтелі.
- Формуючи м'ясну котлету методом пресування виключається можливість її пошкодження.
- Всі частини пресу, що безпосередньо контактують з фаршем, виготовлені з алюмінію або іншого матеріалу, що не піддається корозії.
- Формувати заготовки методом пресування можна не лише з м'яса, але й будь-якого іншого фаршу, в т.ч. рибного та вегетаріанського.
- Компактність та невелика вага дозволяють використовувати ручний прес не лише на кухні, але й на виїзних заходах (кулінарних конкурсах, фестивалях, весіллях на природі і т. д.)
- За допомогою преса заготовкам можна надавати круглу, овальну, подовгувату, прямокутну або іншу форму.
Ми допоможемо купити за гарною ціною прес для гамбурегів та організувати доставку як по Києву, так і по Україні.