Для кого підійде фритюрниця?
Популярність фаст-фуду щороку все більше набирає обертів. Прискорюється темп життя, тому швидкий перекус стає важливою частиною дня. Та й любов до золотистої рум'яної скоринки на картоплі фрі, панірування на стріпсах або сирних кульках ніхто не скасовував.
Для того, щоб швидко і без додаткових зусиль посмажити улюблені страви швидкого харчування необхідна всього лише фритюрниця. Це кухонне обладнання швидко розігріває масло до високих температур, одночасно обсмажує всю необхідну порцію їжі й досить просте в очищенні. Такі звичайні характеристики істотно спрощують роботу на кухні любителів фаст-фуду і кухарів в комерційних закладах.
Основні характеристики на які варто звернути увагу
У фритюрі можна готувати величезну кількість страв. Наприклад: пончики, картоплю фрі, біляші, сир в паніруванні, чебуреки, курку. Такий помічник швидко і з легкістю приготує улюблені ласощі.
Купити це кухонне обладнання простіше, якщо відповісти на кілька важливих питань:
-
Де будете її використовувати: будинок, ресторан, кафе, фуд-корті?
Відповідаючи на це питання, зможете визначити який обсяг фритюрниці вам необхідний. На сьогоднішній момент можна придбати кухонне обладнання для фаст-фуду з мінімальним літражем, який розрахований на 1 порцію — 500 мл. Також виробники піклуються і про комерційні організації, які щодня готують десятки порцій. Наприклад, на нашому сайті представлені фритюрниці з однієї й двома ваннами для олії, обсяг яких становить від 4 до 24 літрів.
-
Тип підключення до живлення.
На сьогодні на ринку представлено два найпоширеніші види підключення: газ та електрика. Газові пристрої — це частіше підлогові фритюрниці з підвищеною потужністю, більш габаритні, ніж настільні. Таке кухонне обладнання використовують на професійних кухнях, де необхідно обслужити велику кількість гостей. Наприклад, фритюрниця газова Stalgast вміщує до 17 літрів.
-
Додаткові допоміжні елементи.
Крім обсягу і типу підключення, ви можете заощадити час і сили за допомогою додаткових функцій у фритюрі:
- Аварійний і основний термостати. Середня температура для роботи вважається 60-190ºC. Відповідальність за точність температури бере на себе основний терморегулятор, але за умови, що масло розігріється вище 250ºС, аварійний автоматично відключає нагрів.
- Наявність холодної зони ТЕНа. Цей елемент не дає нагрітися неробочій поверхності обладнання від теплового елементу, завдяки чому попереджає опіки кухаря.
Як і де купити фритюрницю?
Придбати кухонне обладнання для приготування фаст-фуду можливо як на нашому сайті, так і за допомогою телефонного дзвінка. Також можна ознайомитися на нашому сайті з актуальною інформацією, фото і цінами фритюру. В асортименті представлено професійне обладнання, яке можна використовувати як вдома, так і на кухнях комерційних закладів. Офіс і склад розташований в Київ, але доставку здійснюємо по всій території України.
Надаємо безкоштовні консультації, на яких наш менеджер розповість все характеристики та нюанси кожної позиції в асортименті. Таким чином вбереже вас від необдуманої або неефективною покупки. Підбираємо обладнання згідно з вашими цілями та бюджетом. Недороге кухонне обладнання є і в Україні, переконайтеся особисто. Якщо залишилися додаткові питання, тоді обов'язково задавайте їх нам за номером телефону: +38 (098) 33 777 88 або +38 (044) 33 777 88.