Макароноварки — незамінний помічник на професійній кухні
Макаронні вироби — одне з найпопулярніших страв в італійській кухні. У ресторанах України такі продукти також користуються попитом. Але готувати велику кількість порцій для всіх любителів спагетті в звичайній каструлі складно, довго і невиправдано. Саме тому сучасні виробники професійної техніки пропонують хороший вибір макароноварок. Це пристрої, які дозволяють працювати з великими обсягами, при цьому економлять час кухареві і гарантують смачний результат.
Різновид макороноварок і принцип їх роботи
У продажу можна знайти різні моделі варильних апаратів, які відрізняються за кількома параметрами.
За джерелом енергії:
- Газові — вимагають професійного підключення, працюють за рахунок газового пальника.
- Електричні — безпечні, зручні в експлуатації, але енерговитратні.
За способом установки:
- Підлогові — призначені для роботи з великою кількістю пасти.
- Настільні — відрізняються меншими обсягами і підійдуть для не дуже великих закладів або для кафе, де макаронні вироби не головний пункт в меню.
За кількістю ємностей:
- Однопостові.
- Двохпостові — можуть бути з чашами від 25 до 40 літрів.
- Багатоконтейнерні — кращий вибір для великих закладів HoReCa, так як дозволяють відварювати відразу кілька видів вермішелі.
Головна перевага макароноварки — зручність експлуатації. Ви просто заливаєте воду, завантажуєте тісто і встановлюєте необхідну програму. Про завершення варіння пристрій сповістить вас сигналом. Більш того, вам не потрібно втручатися в сам процес. Спагеті не злипнуться і не розваряться — за цим «простежить» ваше обладнання.
Професійні макароноварки: важливі характеристики
Щоб макароноварка служила довго і завжди точно виконувала покладені на неї завдання, потрібно правильно вибрати відповідну модель і правильно за нею доглядати. Кілька простих правил для вдалої покупки:
- Розрахуйте, яка кількість продукту вам доведеться варити в годину пік. Від цього буде залежати, модель якої ємності вибрати.
- Зверніть увагу на додаткові опції. Це може бути автоматичне очищення рідини від піни — для безперервного процесу приготування. Це може бути відстрочка старту. Функція контролю за кількістю води в пристрої, яка гарантує вам, що ви ніколи не залишите техніку без рідини всередині.
- Якість конструкції — питання номер один. Вона повинна бути зроблена з матеріалу, який не окислюється, добре протистоїть високим температурам, не накопичує шкідливих речовин і добре «почуває» себе в умовах вологи. Оптимальний варіант — нержавіюча сталь.
Купити макароноварку в Києві зручно на сайті Accord Group. У нашому інтернет-магазині представлені макароноварки за вигідними цінами від надійних компаній-виробників Airhot, Kogast і Stalgast. У каталозі ви знайдете агрегати зі сталі потужністю від 4 до 9 кВт і обсягом чаш до 33 літрів.
Макароноварки - Часті питання
- Кошик GN 1/3 для макароноварки Stalgast 979992
- Кошики GN 1/6 для макароноварки Kogast KEKT1/6
- Кошики GN 1/6 для макароноварки Stalgast 979993
- Макароноварка Airhot РС-4
- Кошик GN 1/3 для макароноварки Kogast KEKT1/3
- Макароноварка Kogast EKTT40
- Макароноварка Stalgast 9745000
- Макароноварка Kogast EKT-T47/V-T