Прес для цитрусових і гранату: обладнання, без якого не обійтися
Немає нічого більш корисного і смачного, ніж свіжовичавлений натуральний сік з апельсина, лимона або грейпфрута. Придбати його в магазині неможливо, так як користь такого продукту зберігається протягом декількох хвилин і не довше. Але його можна приготувати самостійно вдома, або замовити в улюбленому кафе або в одному з ресторанів, барів. У будь-якому випадку для отримання такого напою доведеться вдатися до допомоги спеціального преса.
Види пресів для цитрусових і їх особливості
Прес для цитрусових і гранату — практичний пристрій, яке допомагає максимально вичавити корисну рідину з цитрусових.
Вибираємо прес для цитрусових: важливі дрібниці
Преси для цитрусових і гранатів — це те обладнання, яке ніколи не буде зайвим. У домашніх умовах він стане незамінним ресурсом вітамінів, перетворюючи корисні фрукти в не менш корисні і смачні напої. У HoReCa такі пристрої теж необхідні – популярність фрешів зростає з кожним днем, а тому уявити барні будні без такої соковижималки неможливо. Тому прес для цитрусових обов'язково варто купити в Києві або в будь-якому іншому місті. Зробити це можна через Інтернет-магазин Accord Group.
На що звертати увагу при покупці?
Замовляйте якісні і надійні соковижималки для фруктів в Україні на сайті Accord Group. І радуйте своїх гостей смачними і корисними пропозиціями!
- Механічний прес. Існує два типи:
- повністю ручний прес являє собою чашу зі спеціальним нерухомим «свердлом». Ви просто кладете половинку апельсина на свердло і вручну обертаєте в різні боки, максимально вичавлюючи рідину. І отримуєте готовий напій, який досить просто перелити в стакан.
- важільний відрізняється наявністю спеціального важіля, за допомогою якого фрукт притискається до «свердла».
- Електрична соковижималка. Головний елемент пристрою той же конус, але в даному випадку він обертається від електрики. Вибираючи такий варіант, звертайте увагу на:
- На ємність чаші для збору фрешу. Її обсяги зазвичай невеликі, так як свіжовичавлений напій необхідно вжити протягом 5-10 хвилин, поки не втратить своїх цінних властивостей. Вибирати доведеться між моделями з чашами від 0,5 до 1,2 літра.
- На наявність насадок. Фрукти відрізняються розмірами, а тому якщо у вас буде кілька різних пристосувань, працювати з апельсинами, мандаринами і грейпфрутами буде набагато простіше.
- Потужність — беріть модель з показником не менш 40 Вт.
- На якість матеріалу, а це сталь або пластик. А також на можливість докупити або поміняти запчастини, які «вийдуть з ладу».
Прес для цитрусових - Часті питання
- Прес для лайму d-55 мм, L-208 мм Stalgast 474000
- Пресс для лайма и лимона APS 93214
- Витискувач для цитрусових Stalgast 473000
- Прес для цитрусових 185х225х710 мм Stalgast 473012
- Выдавливатель для дольки лимона APS 71430
- Пресс для лайма и лимона APS 93189
- Пресс для цитрусовых APS 36019
- Прес для цитрусових JAU J-135