- 17 квітня 2021
- Переглядів: 604
Холодильне кухонне обладнання — це надзвичайно важливе обладнання, яке зазвичай потребує великої площі для ефективної роботи. Після постачання продуктів та в час-пік особливо не вистачає поверхонь та місць, тому на допомогу завжди приходить альтернатива холодильним шафам — холодильні столи.
Холодильні столи створюють додаткові зручності. Допомагають швидко дістатись до продуктів, які необхідні завжди під рукою, завдяки конструкції. Під поверхнею розташовані секції для зберігання охолоджених інгредієнтів. В залежності від потреби вони можуть бути:
-
Одно-, дво-, трьо- та чотирьодверними. Залежить від об'єму наповнення.
-
З прозорими або глухими дверима. Прозорі полегшують процес пошуку необхідного інгредієнту.
-
З висувними шухлядами. У деяких моделях є можливість переставляти та змінювати відстань між полицями, для оптимізації під висоту посуду і кількість інгредієнтів.
-
Виготовлені з нержавіючої сталі, які не піддаються корозії.
Серед нашого асортименту ви можете підібрати оптимальний варіант, який ефективно вирішував би ваші задачі та економив електроресурси.
Наприклад, стіл холодильний для піци Stalgast, 2-х дверний. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі, а поверхня — з граніту, які не допускають появи корозії.
Вбудовано 5 гастроємностей GN ⅙ до 15 см, які входять у вартість столу. Температурний режим: +2/+8°C.
Вбудовані додаткові функції, які зекономлять вам час та сили в обслуговуванні:
-
автоматичне розморожування;
-
електронний контролер з температурним дисплеєм, де ви можете самостійно встановити та контролювати температуру;
-
автоматичне випаровування конденсату, за допомогою якого не накопичується вода.
Професійне обладнання у рази спрощує щоденну роботу на кухні.
Дізнайтеся більше про асортимент обладнання за номером +38 (098) 33 777 88 або на нашому сайт.