- 16 серпня 2019
- Переглядів: 860
Яким чином кавові зерна набувають прекрасних смакових та ароматичних властивостей?
Секрети до кiнця не розкритi, однак це відбувається під час обсмажування пiд впливом високої температури.
10-11 серпня на Арт-заводі «Платформа» проходив Національний чемпіонат з обсмажування кави, де всі присутні мали можливість спостерігати за цим процесом та насолоджуватися ароматом. Учасники демонстрували свою майстерність в таких напрямках: ️
аналіз зеленого зерна; ️
обсмажка суміші та моносорту; ️
сліпий капінг.
Результати національного чемпіонату з обсмажки 2019 року:
Леша Коновалов (Lesha Konovalov) (506,75 балів);
Анатолій Коростильов (501,92 балів);
Олександр Скок (497,75 балів).
Переможець вже в листопаді поїде до Тайваню захищати честь країни. Віримо в перемогу!