- 14 травня 2020
- Переглядів: 1565
Nitro Cold Brew став популярним форматом альтернативного кавового напою Cold Brew Coffee, і не здає свої позиції.
Влад Бородін поділився секретом приготування Nitro Cold Brew за допомогою сифону iSi Nitro Whip:
"Свій Nitro Cold Brew я готую в сифоні iSi Nitro Whip, для того щоб надавати своєму напою молекул азоту, це дозволить отримати більш легку і вершкову текстуру ніж у звичайного колд брю.
Попередньо я охолоджую сифон і колд брю, так як оптимальна температура замішування азоту і рідкої частини не повинна перевищувати 5 градусів Цельсія.
Заливаємо колд брю в сифон і вкручуємо один балон N2, після чого інтенсивно все розмішуємо. 1 балона вистачить на 4 порції нітро колд брю.
Окрім прямого призначення сифона його можна використовувати як відмінний стиль замішування коктейлів з кавою та алкоголем. Нітро стиль — абсолютно новий стиль змішування коктейлю за допомогою Нітро сифона і балона азоту в 150 бар на відміну від звичайних нітрогенових балонів в яких 10 бар. Це дає вершкову неповторну текстуру будь-якому напою."
Експерементуй та використовуй потенціал сифону iSi Nitro Whip на повну!