- 23 листопада 2021
- Переглядів: 2836
Вибір професійних сковорідок для кухні закладу — це питання, яке часто буває дуже неоднозначним для шеф-кухарів. Асортимент ринку пропонує безліч різних видів та моделей. Але на які із них варто звернути увагу і що важливо пам'ятати при виборі професійної сковороди?
Сковороду з якого матеріалу краще обрати?
Виробники професійних сковорід пропонують вироби з різних матеріалів: чавунні, титанові, мідні, алюмінієві та найпопулярніші — сковорідки з нержавіючої сталі. Саме їх найчастіше обирають досвідчені шеф-кухарі.
Які переваги використання сковорідок з нержавіючої сталі на кухні?
- Довгий термін експлуатації та стійкість до пошкоджень
Якісні професійні сковорідки з нержавіючої сталі мають високу стійкість до корозії, не бояться контакту із кислотами та водою. Вони не піддаються деформаціям і є стійкими до контрастних перепадів температур. Зручно, що з цими сковорідками можна використовувати не лише силіконові і дерев'яні лопатки, а й металеві.
- Функціональність та універсальність
Сковороди та інший наплитний посуд із якісної нержавіючої сталі можна використовувати на всіх видах плит: газових, електричних, індукційних. Також важливо сказати, що у разі механічних пошкоджень (якщо таке трапляється) вони не втрачають своєї функціональності і зберігають властивості антипригарного покриття.
- Простота догляду
Сковороди з нержавіючої сталі легко піддаються догляду та миттю, їжа до них не прилипає, вони не вимагають індивідуальних засобів і для догляду цілком підійдуть звичайні миючі засоби.
- Збереження якостей продукту
Приготування продуктів на сковорідках із нержавіючої сталі дозволяє продуктам зберігати вітаміни, корисні речовини та унікальні смакові якості.
- Безпека
У разі перегрівання сковороди або підгоряння їжі сковорода не виділяє жодних шкідливих для людського організму речовин.
У нашому асортименті найпопулярніші моделі сковорідок із нержавіючої сталі представлені брендом Atelier Gastro.
Огляд сковорідок Atelier Gastro
Atelier Gastro — це виробник кухонного інвентарю з високоякісної нержавіючої сталі. Вироби відрізняються високою зносостійкістю, тривалим терміном експлуатації, ергономічністю та універсальністю. Atelier Gastro представляє два види професійних сковорідок: сковороду з нержавіючої сталі та сковороду з нержавіючої сталі з тефлоновим покриттям.
Сковороди Atelier Gastro виготовлені із сталі AISI 430, яка відрізняється особливо високою міцністю, стійкістю до корозії та контрастами температур. Також вироби із такої сталі можуть витримувати температуру до 800°С.
Давайте розглянемо основні переваги та характеристики професійних сковорідок від Atelier Gastro.
-
Професійні сковорідки Atelier Gastro із нержавіючої сталі
Основні характеристики сковороди
Матеріал: нержавіюча сталь AISI 430
Товщина металу: від 0,8 мм до 1 мм
Діаметри: 240 мм, 280 мм та 320 мм
Дно: сендвіч
Ручки: з посиленим кріпленням.
Плюси сковороди з нержавіючої сталі Atelier Gastro:
- невелика вага та легкість професійного кухонного інвентарю;
- антипригарні властивості;
- стійкість до подряпин та пошкоджень;
- тривалий термін експлуатації;
- можливість використання на будь-яких типах плит;
- гігієнічність - покриття запобігає появі тріщин та скупчення мікробів;
- ергономічна термостійка ручка.
-
Професійні сковорідки Atelier Gastro із нержавіючої сталі з тефлоновим покриттям
Основні характеристики
Матеріал: нержавіюча сталь AISI 430
Товщина металу: від 0,8 мм до 1 мм
Діаметри: 240 мм, 280 мм та 320 мм
Дно: сендвіч
Ручки: з посиленим кріпленням
Покриття: тефлонове.
Плюси сковороди із нержавіючої сталі з тефлоновим покриттям від Atelier Gastro:
- сковорода з тефлоновим покриттям швидко нагрівається та прискорює процес приготування;
- тефлон має високу стійкість до дії кислот і високих температур;
- тефлонове покриття попереджає розмноження патогенних організмів та появу корозії та іржі;
- при приготуванні страв на сковороді Atelier Gastro не знадобиться багато олії;
- сковороду легко мити, тому що залишки їжі не прилипають до покриття;
- вона довговічна та зручна в експлуатації.
Переваги сковорідок Atelier Gastro
- Тип дна
Сковороди та інший кухонний інвентар від Atelier Gastro розроблені із системою багатошарового дна (сендвіч). Потрійне дно складається з двох пластин нержавіючої сталі та алюмінієвого диска між ними. Завдяки цьому дно швидко та рівномірно нагрівається, а продукти не пригорають та не прилипають
2. Оптимальна товщина
Товщина металу 0,8 мм – 1 мм є оптимальною для якісного кухонного інвентарю. Завдяки цьому сковороди Atelier Gastro залишилися легкими та практичними у використанні, при цьому зберігаючи свої функціональні характеристики: стійкість до деформацій, температур та різного виду пошкоджень.
- Ергономічні ручки
Зручні термостійкі ручки, які створені для максимального комфорту. Вони скорочують навантаження на руку при багатогодинній роботі за сковорідками. Також якісне зварене кріплення ручок забезпечує їхню надійність.
- Універсальний модельний ряд
Кожна з видів сковорід від Atelier Gastro представлена у трьох різних діаметрах: 240 мм, 280 мм та 320 мм. Так кожен зможе підібрати оптимальну сковороду для завдань та цілей, які вона вирішуватиме.
- Зручність та тривалий термін експлуатації
Професійний кухонний інвентар Atelier Gastro можна використовувати на всіх видах плит, мити в посудомийній машині за допомогою універсальних миючих засобів.
Обрати та купити сковороду та інший кухонний інвентар від Atelier Gastro
Обрати та купити професійні сковороди з нержавіючої сталі та сковороди з тефлоновим покриттям можна у нас на сайті. Є в наявності всі три види діаметрів, так щоб кожен зміг знайти те, що йому потрібно.
Окрім сковорідок із нержавіючої сталі, Atelier Gastro також є виробником іншого професійного кулінарного інвентарю: каструль та сотейників.
Ознайомитись з усією лінійкою професійного кухонного інвентарю від Atelier Gastro можна тут.
Замовляйте кухонний інвентар у нас на сайті або телефонуйте нам для допомоги з вибором: