- 04 грудня 2020
- Переглядів: 2409
Меню — кропітка робота, в якій враховуються побажання гостей, сезонність продуктів та тренди року.
Бренд-шеф Unilever Food Solutions Україна Дмитро Будашка розробив унікальну страву у співробітництві з Accord Group: свинина в зеленій паніровці з ягідним соусом на основі демігласу, морквяним пюре та картопляними крокетами. Кожен шматочок інгредієнту соковитий та викликає хвилю захоплень. У відео Дмитро продемонстрував складові та етапи приготування страви, які ви можете переглянути нижче.
Складові страви
Свинина • Вирізка свинини – 350 г • Приправа Делікат до м’яса Knorr – 4 г • Масло вершкове – 20 г . . |
Паніровка зелена • Петрушка свіжа – 35 г • Укроп свіжий – 15 г • Сухарі Панко білі – 120 г • Сіль – 1 щіпка • Часник – 2 зубчики |
Соус ягідний на основі демігласу • Цибуля – 30 г • Масло вершкове – 20 г • Ягідний джем – 50 г • Соус Деміглас Knorr – 50 г • Вода – 500 мл • Кориця мелена – 1 паличка . |
Картопляні • Сухе картопляне пюре з молоком Knorr – 65 г • Вода – 350 мл • Масло вершкове – 10 г • Яйце – 1 шт • Сіль – 1 щіпка • Борошно – 10 г • Гриби опеньки смажені – 10 г |
Пюре з моркви • Вода – 200 мл • Морква – 200 г • Сіль – 1 щіпка • Сухе картопляне пюре з молоком Knorr – 15 г |
Декор • Гриби опеньки – 30 г • Масло вершкове – 10 г • Мікро зелень – 1 г • Квіти їстівні – 1 г |
Для детального перегляду пропонуємо завантажити розроблену бренд-шефом технологічну карту страви.
Завантажити технологічну карту
Готуємо кулінарні шедеври з Unilever Food Solutions Україна та Accord Group разом.