- 19 грудня 2019
- Переглядів: 2471
Сифон iSi Profi Whip 0,5 l
Допоміжний інвентар Балончики для збивання вершків iSi Professional
Інгредієнти
Кондитерські вершки (густі) | 250 мл |
Яйця | 4 шт |
Желатин | 2 пакетика |
Мигдаль | 100 г |
Вишні (без кісточок) | 2 шт на порц. |
Палички кориці | 2 шт |
Цукрова пудра | 30 г |
Білий ром Bacardi | 100 мл |
Спосіб приготування і подачі
- Нагрійте вишню у власному соку з паличкою кориці. Замочіть желатин в холодній воді.
- Злийте воду, а желатин розчиніть в гарячому вишневому соку при макс. t 60 °С.
- Вийміть паличку кориці і помістіть вишні в миску з крижаною водою, щоб дати їм охолонути.
- Тим часом добре перемішайте яйця, вершки, bacardi і цукрову пудру. Потім перемістіть в сифон для вершків iSi Profi Whip.
- Зарядіть 1 балончик для вершків iSi і енергійно струсіть.
- Готовий крем Bacardi вилийте в десертне блюдо. Помістіть зверху остиглі вишні з вишневим желе (можна прикрасити мигдальними листками).
Рекомендації
- Ви з легкістю можете приготувати Bacardi Creme за допомогою сифона iSi Thermo Whip 0,5 л або сифона iSi Gourmet Whip 0,5 л .
- Бажано відразу подавати гостям, щоб крем не втратив форму.