- 23 грудня 2019
- Переглядів: 7209
Сифон iSi Gourmet Whip 0,5 l
Допоміжний інвентар Балончики для збивання вершків iSi Professional, Воронка з сітчастою вставкою iSi
Інгредієнти
Кондитерські вершки (густі) | 100 мл |
Сіль | 1 г |
Чорний перець | 1 г |
Лимонний сік | 5 мл |
Біле вино | 50 мл |
Гриби | 150 г |
Цибуля-шалот | 2 шт |
Бульйон з телятини | 150 мл |
Рослинна олія | 30 мл |
Кукурудзяний крохмаль | 2 г |
Сметана | 50 г |
Спосіб приготування і подачі
- Очистіть гриби, потім розділіть їх навпіл і наріжте тонкими скибочками. Цибулю-шалот наріжте невеликими кубиками, обсмажте в сотейнику на рослинній олії і дегазувайте білим вином.
- Додайте скибочки грибів в сотейник і тушкуйте 5-8 хвилин із закритою кришкою.
- Під час цього змішайте бульйон з телятини з вершками і сметаною, а потім загустіть крохмалем.
- Змішайте обидві заготовки, доведіть до стану пюре і вимикайте. Приправте сіллю і перцем.
- Пропустіть суміш через воронку та сито iSi безпосередньо в сифон iSi Gourmet Whip ємністю 0,5 л.
- Вкрутіть 1 балончик для вершків iSi Professional і енергійно струсіть. Тримайте сифон iSi в водяній бані при постійній температурі макс. 75 ° С.
- Енергійно струсіть перед подачею на стіл. Подається з телятиною і куркою, можна з руколою або тальятеле.
Рекомендації
- Ви з легкістю можете приготувати грибну еспуму за допомогою сифона iSi Thermo Whip 0,5 л.
- Бажано відразу подавати гостям, щоб піна не втратила форму.