Готуємо пишну випічку "Меренга" за допомогою сифона iSi Gourmet Whip
26 грудня 2019
Переглядів: 3920
Інгредієнти
Цукор
150 г
Сіль
2 г
Яєчний білок
10 яєць
Лимонний сік
5 мл
Спосіб приготування і подачі
Пропустіть яєчний білок через дрібне сито і додайте c цукром в сотейник, потім нагрійте до 50 °C. Цукор повинен бути повністю розчинений.
Трохи збийте вінчиком, заберіть із зони приготування і охолодіть, використовуючи крижану воду.
Пропустіть суміш через воронку і сито iSi безпосередньо в сифон iSi Gourmet Whip ємністю 0,5 л . Вкрутіть 2 балончики для вершків iSi Professional і енергійно струсіть.
Дайте наповненому сифону охолонути в холодильнику не менше 6 годин. Енергійно струсіть перед подачею на стіл.
Рекомендації від iSi
Ви з легкістю можете приготувати меренгу за допомогою сифона iSi Thermo Whip 0,5 л або сифона iSi Profi Whip 0,5 л .
Можна подавати в теплому вигляді, заповнюючи і збиваючи суміш без охолодження та витримки при температурі макс 75 °С. Інший варіант використання – подрібнена сушка меренги.
Насолоджуйтесь з iSi !