- 18 лютого 2021
- Переглядів: 3192
Сифон iSi Gourmet Whip 0,5 l|Thermo Whip 0,5 l
Допоміжний інвентар Балончики для збивання вершків iSi Professional, Воронка з сітчастою вставкою iSi
Інгредієнти
Кунжутне масло |
20 г |
Томатна паста |
15 г |
Червона паста карі |
15 г |
Кокосове молоко |
200 г |
Кукурудза |
1 банка |
Молоко |
50 мл |
Курячий бульйон |
100 мл |
Сіль та перець |
за смаком |
Спосіб приготування
1 крок
Доведіть всі інгредієнти до кипіння в каструлі і тушкуйте на слабкому вогні 3 хвилини. Збийте в пюре в блендері і приправте за смаком.
2 крок
Потім процідіть отриману масу через воронку та сито в сифон iSi Thermo Whip або Gourmet Whip 0,5 л. Саме ці сифони підходять для приготування гарячих страв.
Зарядіть сифон балончиками iSi Professional Charger і струсіть 16 разів. Так ви наситете крем-суп киснем, та зробите більш пухким. Також такий спосіб допоможе економити на продуктах, адже об'єм страви збільшується, а кількість калорій зменшується, не втрачаючи смакових якостей. Колір супу при цьому залишається насиченим, а текстура — легкою та блискучою.
3 крок
Подавайте.