- 16 грудня 2021
- Переглядів: 3524
Сифон: iSi Gourmet Whip
Додатковий інвентар: балончики iSi Professional Charger; воронка з сітчастою вставкою iSi.
Інгредієнти:
Чеддер |
125 г |
Масло вершкове |
75 г |
Бульйон |
100 мл |
Оцет |
10 мл |
Лимонний сік |
20 мл |
Яєчні жовтки |
4 шт |
Спосіб приготування
1 крок
Доведіть чеддер до кипіння разом з маслом, бульйоном, оцтом, лимонним соком та спеціями, потім додайте жовтки.
2 крок
Вилийте отриману суміш через воронку та сито в сифон iSi Gourmet Whip.
3 крок
Прикрутіть зарядний пристрій iSi Professional Charger та струсіть приблизно 12 разів.
У Gourmet Whip соус можна тримати теплим на водяній бані з температурою 70°C протягом трьох-чотирьох годин.
Насолоджуйтесь з iSi!