- 18 січня 2022
- Переглядів: 3627
Сифон: iSi Thermo XPress Whip Plus, iSi Gourmet Whip.
Допоміжний інвентар: балончики для взбивання вершків iSi Professional, воронка з сітчатою вставкою iSi.
Інгредієнти
Ванільне молоко |
460 мл |
Ванільний пудинговий порошок |
10 г |
Ванільний цукор |
20 г |
Стручок ванілі |
1 шт |
Спосіб приготування
1 крок
Змішайте порошок для пудингу з 5 столовими ложками ванільного молока до однорідності.
2 крок
Доведіть ванільне молоко, що залишилося, до кипіння з ванільним цукром і подрібненим стручком ванілі. Додайте порошок для пудингу і тушкуйте на слабкому вогні 1 хвилину, постійно помішуючи.
3 крок
Процідіть готову суміш через воронку i сито iSi в iSi Whip. Охолодіть не менше 6 годин. Прикрутіть iSi Professional Charger і струсіть 14 разів.
Використовуйте готовий соус до десертів та насолоджуйтесь разом з iSi!