- 05 липня 2018
- Переглядів: 3908
Приготуйте малинову еспуму за допомогою кулінарного сифона iSi.
Складові
- 50 г цукру;
- 400 г малини;
- 3 листи желатину;
- 1/2 лимону;
- 50 мл малинового соку.
Спосіб приготування і подачі
Замочіть желатин в холодній воді. Доведіть до кипіння малиновий сік, малину і цукор. Додайте в отриману суміш сік і цедру лимона і перетріть ці компоненти в пюре. Після, розчиніть у ньому желатин.
Залийте приготовлену суміш через воронку з сіткою iSi в сифон iSi Whipper 0.5 л. Закрутіть 1 балончик iSi Cream Charger і енергійно струсіть сифон. Охолодіть наповнений iSi Whipper в холодильнику протягом мінімум 6 годин.
Перед подачею ще раз енергійно струсіть сифон.
Подавайте з ванільним морозивом і свіжими ягодами.
Кількість цукру можна змінювати відповідно до вашого смаку.