Посуд перевірений часом і температурою понад 1000℃
Порцелянові блюда — базовий посуд для подачі як холодних, так і гарячих страв. Висока стійкість матеріалу до температур гарантується за рахунок технології виготовлення. У процесі виробництва порцелянового посуду застосовують подвійне випалення, на першому етапі температура становить 1000-1050 ℃, на другому — 1350-1400 ℃. Такий вид ємності буде служити вам довгі роки, не втрачаючи своїх якісних характеристик і зовнішнього вигляду.
Практичність колоритних і класичних порцелянових блюд
Існують блюда різних форм, діаметрів, обсягів. У зв'язку з розвитком виробничих харчових підприємств є можливість придбати і кольорову порцеляну, яка доповнить фарбами сервіровку столу і підкреслить апетитність тарілки для подачі. Наприклад, компанія Porland виробляє високоякісний кольоровий порцеляновий посуд. У серію Seasons входять блюда таких кольорів:
- бежевого;
- помаранчевого;
- червоного;
- бірюзового;
- чорного;
- світло-сірого;
- темно-сірого.
Колористика та дизайн посуду продуманий турецькими дизайнерами, демонструючи європейську надійність і яскраві турецькі традиції.
Цінителі класики можуть бути також задоволені широким асортиментом білої порцеляни. Вибрати блюдо для подачі риби, м'яса, овочів і морепродуктів не складе труднощів. Стереотипи про нецікавий білий посуд розвіяно давно: нові естетичні форми додають вишуканості і розкоші столу. Наприклад, компанія Lubiana виробляє ємності таких форм:
- овальне;
- квадратне;
- прямокутне;
- трикутне;
- зі зміщеним центром і бортами.
Посуд з порцеляни підходить як для домашнього, так і для комерційного використання. Показники міцності і практичності задовольняють найвибагливіших покупців.
Перевага порцелянових блюд перед керамічними
На ряду з порцеляновим посудом часто згадують і керамічний. Загальна характеристика цих матеріалів — виготовлені з глини, яка додає стійкості і білизни кольору. Безумовно, обидва матеріали заслуговують на увагу, але першість за якісними характеристиками дістається порцеляні.
Такі блюда мають ряд переваг:
- Більш стійкі до механічних пошкоджень і відколів. Можна мити в посудомийній машині без побоювань про цілісність.
- Попередження появи "павутинки" і розмноження мікробів в найдрібніших зазорах.
- Універсальність і практичність дизайнів.
Де можна придбати посуд?
Велика кількість позитивних характеристик посилюються невисокою вартістю. Недорогі порцелянові блюда можна купити на нашому сайті в розділі "Фарфоровий посуд" — "Блюда". Надаємо безкоштовну консультацію менеджера, який підбере посуд згідно з вашими побажаннями і вкладаючись в запланований бюджет.
Також в Києві представлений шоу-рум з повним асортиментом посуду під подачу будь-якої страви і події, де ви також можете в реальному часі ознайомитися з товаром. При замовленні від 1500 грн — доставка в межах Києва безкоштовна.
Покупки — це новий потік натхнення.
Фарфорові блюда - Часті питання
- Lubiana Rita Блюдо кругле похиле 300 мм
- Porland Seasons Black Блюдо прямокутне 350х160 мм
- Lubiana Afrodyta Блюдо овальне 280 мм
- Porland Seasons Turquoise Блюдо овальне 310 мм
- Porland Seasons Beige Блюдо овальне 320х200 мм
- Porland Seasons Beige Блюдо овальне 240х190 мм
- Lubiana Ameryka Блюдо овальне 250 мм
- Lubiana Jupiter Блюдо овальне 330х235 мм
- Lubiana Ameryka Сковорідка порційна овальна 230 мм
- Porland Seasons Turquoise Блюдо овальне 240 мм
- Блюдо овальне 200х145 мм Helios
- Wilmax Блюдо-мушля 130 мм
- Блюдо овальне 295х210 мм Helios
- Porland Seasons Black Блюдо для запікання d - 40 мм
- Porland Seasons Beige Блюдо для запікання d-40 мм
- Seasons Beige Блюдо напівмісяць 110 мм
- Porland Seasons Beige Блюдо для запікання d-70 мм
- Porland Seasons Black Блюдо для запікання d-70 мм
- Блюдо овальне 395х280 мм Helios
- Porland Seasons Black Блюдо для запікання d-70 мм