Промислова фаршемішалка: принципи роботи та критерії правильного вибору
Для приготування страв з фаршу потрібно правильно підготувати сам продукт. Тільки в такому випадку результат буде смачним. Купити фаршемішалку в Києві — це забезпечити своє підприємство необхідним обладнанням. Пристрій буде швидко і правильно змішувати м'ясну масу до однорідної консистенції, з якої зручно і легко готувати ковбасні вироби, сосиски, а також інші страви. В інтернет-магазині Accord Group ви знайдете хороший асортимент надійних фаршемісильних машин від компаній з перевіреною репутацією: Airhot і Sirman.
Переваги професійних фаршемішалок
Промислова фаршемішалка потрібна не тільки для роботи з м'ясом. Вона також відмінно справляється з овочами, рибою і сиром. Її використовують для приготування різних фаршів для найрізноманітніших страв. А тому переоцінити її переваги неможливо.
«Плюси» використання такого обладнання на професійній кухні:
- Висока продуктивність і швидкість роботи. Як результат, економія часу.
- Автоматизація. Ви задаєте конкретні параметри і пристрій працює без вашого втручання.
- Простота в догляді. Конструкція фаршемісильної машини така, що всі деталі легко мити, вони не мають глибоких швів, за якими може накопичуватися бруд. Це гігієнічно і зручно.
- Якість продукту на виході. Фарш розмішується рівномірно, його текстура стає більш щільною за рахунок позбавлення від повітря; смак і колір — насиченим, а термін зберігання істотно продовжується.
Такі пристрої є незамінними для використання в м'ясних цехах, в рибних цехах, а також в магазинах і супермаркетах, ресторанах і кафе, барах і піцеріях. Також обладнання вибирають для домашнього використання і для експлуатації в їдальнях.
Важливі характеристики професійного фаршемісу
В продажу в Україні доступні різні моделі такого обладнання. Вони відрізняються потужністю, функціональністю, зовнішніми параметрами і вартістю. Купити фаршемішалку можна на сайті Accord Group. При цьому звертайте увагу на характеристики обладнання:
- Потужність. Від неї залежить продуктивність пристрою.
- Обсяг чаші. Це може бути ємність на 50 літрів, а може і на 250 літрів. Все залежить від того, скільки вихідного продукту вам потрібно закласти на один цикл перемішування.
- Якісні матеріали. Як корпус, так і інструмент для перемішування, повинні бути міцними, з безпечних і довговічних матеріалів.
Також варто відзначити, що на ринку існують різні типи професійних фаршемішалок.
За типом вузла виділяють:
- Шнекові — гарні для однорідного продукту.
- Z-образні — використовують для щільної сировини або підморожених продуктів.
- Спіральні — зручні для перемішування продуктів після розморожування, які вимагають від машини більше потужності.
- Лопатеві — для сировини, яке вимагає дбайливого перемішування.
Також розрізняють агрегати з безперервною і періодичною дією, з приводами різного типу, з різними типами вивантаження фаршу, вакуумні і невакуумні.
Підібрати зручну модель і придбати обладнання оптом чи вроздріб вигідно з онлайн каталогом Accord Group. У нас приємні ціни на фаршеміси в Україні і оригінальна якість кожної пропозиції.