Для чого потрібні сиротерки
Професійна сиротерка необхідна не тільки для піццерій, але і для інших об'єктів громадського харчування. Сир використовується у багатьох стравах від закусок до десертів, тому дуже важливою є оптимізація процесу натирання сиру, коли справа йде про переробку кілограмів продукту. Електричні сиротерки використовуються не тільки для сиру, але і для сухарів, твердого шоколаду, горіхів та інших продуктів схожої текстури.
Сиротерки можна класифікувати за властивостями продукту:
- для твердого сиру;
- для м'якого сиру.
Переваги використання сиротерки на професійній кухні
Завдяки сиротерці, сир та інші інгредієнти подрібнюються з мінімальними затратами часу на підготовчі процеси. Дане обладнання дозволить оптимізувати процеси приготування та зменшити ризик випадкових травм, завдяки тому, що прямий контакт людини з зубцями відсутній. Самі зубці безпечні при контакті з їжею та не впливають на її смак. Сиротерка подрібнює весь продукт без залишків та відходів; вона достатньо проста у використанні, митті та догляді — після натирання робоча поверхня легко очищається від залишків.
Професійні сиротерки виготовляються із нержавіючої сталі та алюмінію. Керування ними не потребує спеціальних навичок, вони компактні та оснащені прорезиненими ніжками для стійкості. Використовуючи сиротерку, ви отримуєте ідентичні шматочки, чого практично неможливо досягти при ручному нарізанні.
Основні властивості сиротерок:
- довгий термін служби та стійкість до зносу;
- міцність корпусу та деталей, які витримують навантаженя та удари;
- висока продуктивність;
- можливість залучати мінімум співробітників для натирання і завдяки цьому економити час;
- відповідність санітарним нормам;
- різноманітність форм нарізок: кубик, соломка, крошка та інші.
Купити професійну сиротерку в Києві можна в компанії Accord Group. Ми з радістю підберемо обладнання по вашому запиту.