- 16 червня 2021
- Переглядів: 1846
Як за короткий період зробити інноваційну та ефективну кухню?
Нещодавно на ВДНГ відкрився новий гриль-ресторан — HayLoft 2.0. Наша компанія не пройшла повз та допомагала реалізовувати бажання сімейного ресторану. Це саме та ситуація, коли твоя відповідальність та педантичне ставлення до деталей працює на тебе.
Ціль проєкта HayLoft 2.0Розміщення технологічного обладнання на обмеженій площі кухні. |
Основні даніАдреса: м. Київ, просп. Академіка Глушкова, 1 Формат: гриль-ресторан сімейного типу Площа кухні: 73,3 м² |
Що ми зробили?
- План поверху із зазначенням внутрішніх розмірів технологічних приміщень й експлікації.
- План поверху з розміщенням технологічного обладнання по цехах.
- Точки підключення технологічного обладнання до холодної й гарячої води, каналізації.
- Прив'язки точок підключення технологічного обладнання до електрики.
- Специфікація технологічного обладнання (із зазначенням габаритних розмірів, електричної потужності, кількості).
- Комерційна пропозиція по обладнанню й пакета послуг для оснащення об'єкта: доставці, монтажу, пусконалагоджувальних робіт, гарантійним зобов'язанням, сервісного супроводу.
Бажаєте замовити проєкт?