Порцелянові супниці та бульйонниці — посуд для подачі перших страв. Супи і бульйони поширена їжа, яка є практично в кожному будинку і в закладі громадського харчування. Для більш вишуканої і дорогої презентації обирають супниці і бульйонниці з порцеляни.
Переваги супниць і бульйонниць з порцеляни
Підбираючи посуд, варто орієнтуватися не тільки на свої естетичні вподобання, а й на функціональність, стійкість до пошкоджень. Так для гарячих рідких страв важливі такі параметри:
- Стійкість до перепаду температур. Бульйон або суп може розливатися в тарілки після приготування або кип'ятіння, коли він досягає своєї максимальної температури. Важливо, щоб під час розливу супів ємність не тріснула і не обпекла кухаря.
- Щільні стінки з якісного матеріалу. Суп подають в гарячому або теплому вигляді. Рідина швидко остигає. Щоб температура зберігалася довше, рекомендують подавати страву в супниці або бульйонниці з товстими стінками і дном. Також виробники пропонують посуд великих обсягів в комплекті з кришками, для уникнення передчасного охолодження.
- Стійкість до механічних пошкоджень. Усі грішать шкребти по дну тарілки ложкою або випадково упустити у ванній раковини, саме тому важлива ударостійкість. Такі тарілки не дають відколів, довго зберігають презентабельний вигляд і їх можна мити в посудомийній машині
Також для зручностей більшість супниць і бульйонниць з порцеляни виробляють з ручками. Ці елементи дозволяють без труднощів переносити гарячі тарілки для супу, не наражаючись на небезпеку обпектися.
Сучасні тарілки під перші страви, які вони?
Обсяг тарілок варіюється від 190 мл до 3 л. Мінімальний літраж розрахований на одну персону, для одного прийому їжі, а максимальний — для подачі загальної місткості на стіл. Також великі за об'ємом супниці використовують для зберігання в холодильних шафах, адже стійкі як до високих, так і до низьких температур.
Бульйонні чашки стають більш вишуканими. У зв'язку з розвитком аристократичних і дизайнерських форм, не перестають бути актуальними блюдця під ці тарілки. Ви можете підібрати необхідний розмір і доповнити свою сервіровку додатковими елементами. Такі невеликі тарілочки ставляться під бульйонницю або супницю для уникнення розлиття супу на скатертину і для легкого розміщення ложки в моменти паузи трапези.
Найпростіший спосіб вибрати супницю і бульйонницю
Існує 3 найпростіших способу купити тарілки для перших страв в Києві:
- Скористатися нашим сайтом. Самостійно і неквапливо подивитися асортимент, відібрати в кошик оптимальні варіанти. Оплатити карткою або готівкою при отриманні.
- Набрати нашого менеджера, який проконсультує і дасть слушні поради: що вам підійде, а що не допоможе реалізувати ваші плани. Також в телефонному режимі або за допомогою месенджерів підбере недорогі варіанти і оформить замовлення. Активні номера для зв'язку з менеджером: +38 (098) 33 777 88 і +38 (044) 33 777 88.
- Відвідати в Києві наш шоу-рум. Знаходиться він біля ст.м. Лісова, вулиця Червоноткацька, 83. Відвідуючи наш оффлайн магазин ви зможете в реальному часі оцінити якість і красу виробів. Візуально порівняти і остаточно закохатися в один з варіантів, а може і більше.
Фарфорові супниці і бульйонниці - Часті питання
- Lubiana Merkury Бульонна чашка 320 мл без ручок
- Lubiana Kaszub/Hel Бульонна чашка 350 мл
- Lubiana Kaszub/Hel Супниця з кришкою 3 л
- Lubiana Madryt Бульонна чашка 190 мл
- Бульонниця з ручками 250 мл Helios
- Lubiana Kaszub/Hel Бульонна чашка 300 мл без ручок
- Бульонниця з ручками 350 мл Helios
- Бульонниця з ручками 450 мл Helios
- Lubiana Wersal Бульонна чашка 300 мл
- Lubiana Arcadia Бульйонна чашка 220 мл без ручок