Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські одноразові (набори)
Розміри: 300 мм
Матеріал: Поліетилен
Країна-виробник: Італія
532 грн.
Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські одноразові (набори)
Розміри: 550 мм
Кількість : 100 шт
Матеріал: Поліетилен
Країна-виробник: Італія
799 грн.
Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські з поліуретану
Розміри: 340 мм
Матеріал: Поліуретан
Країна-виробник: Італія
194 грн.
Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські з бавовни
Розміри: 600 мм
Матеріал: Бавовна
Країна-виробник: Італія
364 грн.
Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські з бавовни
Розміри: 550 мм
Матеріал: Бавовна
Країна-виробник: Італія
345 грн.
Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські з бавовни
Розміри: 500 мм
Матеріал: Бавовна
Країна-виробник: Італія
266 грн.
Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські з бавовни
Розміри: 460 мм
Матеріал: Бавовна
Країна-виробник: Італія
232 грн.
Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські з поліуретану
Розміри: 400 мм
Матеріал: Поліестер
Країна-виробник: Італія
210 грн.
Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські одноразові (набори)
Розміри: 400 мм
Матеріал: Поліетилен
Країна-виробник: Італія
644 грн.
Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські одноразові (набори)
Розміри: 650 мм
Кількість : 100 шт
Матеріал: Поліетилен
Країна-виробник: Італія
1 015 грн.
Виробник: Stalgast
Тип: Мішки кондитерські з ущільненим наконечником
Розміри: 300 мм
Матеріал: Бавовна
Накінечник: Ущільнений
Країна-виробник: Італія
276 грн.
Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські з силікону
Розміри: 500 мм
Матеріал: Силікон
Країна-виробник: Італія
527 грн.
Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські з силікону
Розміри: 450 мм
Матеріал: Силікон
Країна-виробник: Італія
373 грн.
Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські з поліуретану
Розміри: 550 мм
Матеріал: Поліестер
Країна-виробник: Італія
272 грн.
Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські з поліуретану
Розміри: 500 мм
Матеріал: Поліестер
Країна-виробник: Італія
252 грн.
Виробник: Martellato
Тип: Мішки кондитерські з поліуретану
Розміри: 460 мм
Матеріал: Поліестер
Країна-виробник: Італія
224 грн.
Виробник: Stalgast
Тип: Мішки кондитерські одноразові (набори)
Розміри: 330 мм
Матеріал: Поліетилен
Країна-виробник: Польща
1 077 грн.
Виробник: Stalgast
Тип: Підставки для кондитерських мішків і насадок
Розміри: 510х520 мм
Матеріал: Нержавіюча сталь
Країна-виробник: Польща
2 597 грн.
Виробник: Stalgast
Тип: Мішки кондитерські з бавовни
Розміри: 550 мм
Матеріал: Бавовна
Країна-виробник: Польща
198 грн.
Виробник: Stalgast
Тип: Мішки кондитерські з бавовни
Розміри: 400 мм
Матеріал: Бавовна
Країна-виробник: Польща
195 грн.

Що таке кондитерський мішок і його важливість для професійних і домашніх кухарів?
Кондитерський мішок і насадки до нього - це незамінний атрибут для професійного кондитера, а також для людей, які просто люблять тішити близьких смачною і, головне, красивою випічкою. А тому вибирати такий виріб варто якісний.
Без цього пристосування не вийде зробити деякі види тістечок, тортів, десертів, а також складно буде прикрасити випічку кремом. Купивши один раз гарний виріб, ви будете ним користуватися довгі роки і втілювати в життя будь-які ідеї.
Типи кондитерських мішків
Сьогодні у продажу кулінарні мішки представлені таких видів:
- Одноразові мішки. Ціна такого виробу буде дуже невисокою, і при цьому мішки продаються в наборах у великих кількостях. Варіант ідеальний для любителів, які використовують кулінарний мішок для крему вкрай рідко;
- Багаторазові мішки. Це вже професійний виріб, який зазвичай купують кондитери з досвідом. Купивши один раз, ви будете використовувати такий мішок багато років. Головне - підібрати відповідний для себе матеріал виробу.
Матеріали, що використовуються у виготовленні кондитерських мішків
Одноразові кондитерські пакети виготовлені з поліетилену або зі спеціального паперу. Перший варіант найпоширеніший - достатньо вставити насадку у відрізаний кінчик пакета, накласти в нього крем або тісто, і почати працювати. Щойно наповнення закінчується, пакет слід викинути.
Багаторазовий пекарський мішок виготовлений зі спеціального міцного тканинного матеріалу, який має спеціальне просочення, що й не дає змоги вмісту вбиратися в структуру тканини. Такий виріб потрібно після кожного використання ретельно мити, а потім кип'ятити. Є варіанти і силіконові - вони набагато простіші у догляді.
Важливі характеристики кулінарних мішків
Щоб вибрати відповідний кондитерський мішок для крему або тіста, необхідно відразу визначитися, для яких саме цілей він вам потрібен і як часто ви будете його використовувати. Щоб вибрати якісний виріб, слід звертати увагу на такі моменти.
Обсяг і розміри мішка
Все залежить від цілей, для яких ви та купуєте цей кондитерський аксесуар. Так, мішки для крему можуть бути дуже маленькими - це зручно, коли ви використовуєте зовсім невелику кількість крему. Зазвичай це одноразові вироби з поліетилену - досить відрізати кінчик пакета, щоб зробити тонкі лінії з крему.
Але якщо ви прикрашаєте великий торт квітами та листям, вам потрібно використовувати різні насадки, об'єм пакета вже має бути більшим, як і його розмір. Такий мішок для прикрашання тортів може бути стандартного розміру, і до нього підходитимуть різні насадки. Це ж стосується і виробу для тіста.
Товщина матеріалу і міцність
Тонкі поліетиленові мішки не витримають роботи з досить густим кремом і швидко порвуться навіть у самому процесі. Такі вироби ідеальні для невеликої кількості крему для декору кондитерських виробів.
Для роботи з тістом мішок має бути міцним і товстим - саме тому і випускаються текстильні вироби з просоченням - як би ви не тиснули на нього, він не порветься. Такими ж характеристиками володіє і силіконовий мішок.
Зручність використання та ергономіка
Мішки одноразові кондитерські - м'які та прості у використанні. Силіконові товстіші й до них потрібно призвичаїтися. Текстильні мішки теж вимагають навичок використання.
Будь-який мішок має бути зручним у використанні - він повинен поміщатися в руці, а крем або тісто повинні видавлюватися за мінімальних зусиль. Зручно, коли є спеціальне пристосування для закріплення насадок - їх можна буде змінювати в процесі роботи.
Поради щодо догляду та зберігання кондитерського мішка
Поліетиленові мішки потрібно викидати після використання. Текстильні вироби необхідно ретельно промити та просушити. Якщо цього не зробити, вони вберуть аромати, яких складно позбутися. А тому рекомендується їх після миття ще й прокип'ятити.
За силіконовими виробами доглядати максимально просто. Їх потрібно помити і висушити. Силікон при цьому нічого не вбирає: ні жир із крему або тіста, ні запахи.
Де можна вигідно купити пекарський мішок в Україні?
У нашому інтернет-магазині "Accord Group" великий вибір кондитерських мішків і насадок для них. Замовити ці вироби можна оптом і вроздріб. Товари ми доставляємо по всій Україні, але також ви можете відвідати наш шоу-рум у Києві.
Мішки кондитерські - Часті питання
- Мішки кондитерські одноразові 550 мм Martellato ROLLH55
- Мішки кондитерські одноразові 300 мм Martellato ROLLH30
- Мішок кондитерський бавовняний 460 мм Martellato STD046CM
- Мішок кондитерський з поліуретану 400 мм Martellato FLEX040CM
- Мішок кондитерський бавовняний 550 мм Martellato STD055
- Мішок кондитерський бавовняний 600 мм Martellato STD060CM
- Мішок кондитерський з поліуретану 340 мм Martellato FLEX034CM
- Мішок кондитерський з поліуретану 340 мм Martellato FLEX034CM
- Мішок кондитерський з поліуретану 400 мм Martellato FLEX040CM
- Мішок кондитерський бавовняний 460 мм Martellato STD046CM
- Мішок кондитерський бавовняний 500 мм Martellato STD050CM
- Мішок кондитерський бавовняний 550 мм Martellato STD055
- Мішок кондитерський бавовняний 600 мм Martellato STD060CM
- Мішки кондитерські одноразові 300 мм Martellato ROLLH30
- Мішки кондитерські одноразові 550 мм Martellato ROLLH55
- Мішок кондитерський 400 мм Export Stalgast 512400 з бавовни 5-шаровий
- Мішок кондитерський 550 мм з іонами срібла Stalgast 511551 з бавовни