Ковбасний шприц: простота конструкції, легкість експлуатації, очевидний результат
Є обладнання, яке здається дуже простим, але при цьому є незамінним на професійній кухні. Саме до такого відноситься шприц для виготовлення ковбаси. Він дозволяє підприємствам заощадити час при готуванні сосисок, ковбас та інших м'ясних виробів. Устаткування влаштовано дуже просто: це циліндр з поршнем всередині. При цьому кожна випускається на ринок модель відрізняється своїми характеристиками. Купити шприц для начинки ковбас за доступною вартістю можна на сайті Accord Group.
Різновиди ковбасних шприців
Щоб вибір був правильним, потрібно вчасно визначиться з параметрами пристрою, які вам потрібні. Адже незважаючи на простоту конструкції, шприци для набивання ковбаси бувають різних видів.
За методом управління розрізняють:
- Механічні (ручні) — зручні для експлуатації в умовах невеликих кафе і барів, а також в домашньому господарстві.
- Електричні (гідравлічні, вакуумні) — помічники на кухні їдалень, ресторанів, піцерій. Також їх вибирають для магазинів, м'ясних цехів і рибних цехів.
За призначенням пристрій буває:
- Вузькоспеціалізованим, тобто таким, що використовується для створення конкретного виду ковбасного виробу.
- Універсальним — для готування різних видів страв.
За принципом роботи:
- Шнекові — дозволяють готувати варені ковбасні вироби, сосиски. При додатковому перемішуванні сировину позбавляється від повітря, і маса ставати більш щільною.
- Роторні — для виробів з структурного фаршу, працюють з сировиною шматочками.
За способом установки:
- Вертикальні — фарш видавлюється зверху вниз. Зручні для створення виробів з рубаної сировини.
- Горизонтальні — фарш видавлюється в бік.
У продажу інтернет-магазину Accord Group ви знайдете шприци для ковбас провідних брендів: Airhot і Fama. Все обладнання оригінальне і сертифіковане, а значить — високої якості і з надійними експлуатаційними характеристиками.
Критерії вибору кращого шприца для набивання ковбаси
Сучасні заклади громадського харчування постійно конкурують між собою і шукають кращі способи залучення більшої кількості відвідувачів. Фірмові ковбаски або сосиски — хороша можливість зробити свій заклад впізнаваним. Для цього достатньо розробити смачний рецепт і купити ковбасний шприц в Києві.
На що звернути увагу при виборі пристрою?
- Який обсяг виробництва ви плануєте? Від цього буде залежати робочий об'єм моделі. У каталогах Accord Group можна вибрати обладнання з ємністю від 3 до 14 літрів.
- Які види продукції ви будете робити? Від цього буде залежати тип пристрою за призначенням і кількість необхідних насадок.
- Якість матеріалу і його безпеку. Ідеальний варіант — апарат з харчової нержавіючої сталі високої якості.
Придбання шприца для виробництва ковбаси — вигідне капіталовкладення. Така техніка відрізняється безліччю перевагами:
- економить час і спрощує процес готування;
- рівномірно наповнює оболонку фаршем, мінімізуючи дефект і попереджаючи можливу деформацію готового продукту;
- дозволяє створювати ковбасні вироби однакової форми і розміру за рахунок точного дозування і подачі однакової кількості сировини в процесі виробництва.
Хороший вибір і розумна ціна на шприц для набивання ковбас в Україні — на сайті професійного обладнання для закладів HoReCa Accord Group. У нас ви також можете зробити оптову покупку на вигідних умовах.