Нема в наявності
- Самовивіз
- По Києву від 3 000 грн – безкоштовно
- По Україні (Нова Пошта)
Оплата:
- Оплата карткою на сайті
- Безготівкова оплата (для юр. осіб)
Лопатка кондитерська 260 мм Stalgast 261260 має довгий гнучкий клинок з нержавіючої сталі з заокругленим кінчиком. Лопатка кондитерська є ідеальним інструментом для джему, начинки, шоколаду та інших продуктів. Гнучка металева робоча поверхня і міцна ручка роблять її необхідною для обробки делікатних прикрас або обрізки країв, щоб створити бездоганну обробку. Лопатка кондитерська незамінна для роботи з кремом таглазур'ю. За допомогою такого кондитерського інструменту, можна рівномірно розподілити крем по поверхні та бокових частинах торта, вирівняти капкейки під мастику, зробити декор з крему.
Може використовуватися в посудомийній машині.
Лопатки і пензлики | |
Тип | Лопатки |
Довжина | 260 мм |
Матеріал | Нержавіюча сталь та пластик |
Виробник | Stalgast (Польща) |
Країна-виробник | Польща |