Наша компанія здійснює якісний монтаж, сервісне обслуговування, пусконалагодження та ремонт професійного кухонного обладнання для ресторанів, кафе, барів, фаст-фудів та інших місць громадського харчування.
Встановлення обладнання
Для виконання монтажних і пусконалагоджувальних робіт, покупцеві заздалегідь необхідно:
- Доставити обладнання в заводській упаковці в приміщення, де будуть проводитися пусконалагоджувальні роботи.
- Провести підведення електроживлення до місця установки обладнання.
- При підключення до трифазної мережі, необхідний п'ятижильним кабель, на відстані не більше 1 м від обладнання, що підключається.
- Провести підведення водопостачання до місця установки обладнання.
- При підключенні обладнання, для якого необхідно холодне водопостачання, необхідно підвести водопровідну трубу з кульовим краном на кінці, на відстані не більше 1 м.
- Провести підведення каналізації. Каналізаційний злив повинен знаходитися не далі 30 см від обладнання, що підключається.
- При проведенні пусконалагоджувальних робіт, клієнт повинен надати інженерно-конструкторську документацію з повною інформацією про всі приховані комунікації в приміщенні, в якому монтується обладнання. У разі, якщо дана документація відсутня, виконавець не несе відповідальності за пошкодження прихованих комунікацій.
Вартість монтажу не включена у вартість устаткування і розраховується індивідуально, в залежності від складності монтажу і витрачених додаткових матеріалів.
Ремонт обладнання
Ремонт обладнання здійснюється або з виїздом технічного фахівця на об'єкт клієнта, або в сервісному центрі компанії. Вартість ремонту професійного кухонного обладнання оцінюється після діагностики обладнання і виявлення причини непрацездатності.