Нема в наявності
- Самовивіз
- По Києву від 3 000 грн – безкоштовно
- По Україні (Нова Пошта)
Оплата:
- Оплата карткою на сайті
- Безготівкова оплата (для юр. осіб)
М'ясорубка Everest настільного типу призначена для отримання фаршу з будь-якого виду м'яса. Вони ідеально підходять як для невеликих кафе, піцерій, так і для великих підприємств громадського харчування, їдалень, м'ясних магазинів та цехів.
Компактна електрична м'ясорубка EVEREST TC22 Total Unger (380 В) з системою ножів Unger (шнек — підрізний ніж — двосторонній ніж — велика решітка — двосторонній ніж — дрібні решітки і притискна гайка) здатна за короткий період часу переробити досить велику кількість м'яса у фарш. Продуктивність м'ясорубки — 280 кг/год.
Завдяки високій ефективності вона часто використовується на кухнях різних ресторанів, кафе, їдалень та інших закладів громадського харчування.
Простота конструкції — запорука надійності цієї м'ясорубки. Працює вона за стандартною схемою: всього один шнек, що обертається за допомогою вентильованого двигуна, перекручуючи продукти, видавлює їх через одну решітку. Діаметр отворів решітки складає 8 мм. Процес розбирання приладу здійснюється легко і швидко, що дозволяє не витрачати багато часу на його очищення.
Корпус м'ясорубки EVEREST TC22 Total Unger виготовлений із нержавіючої сталі та алюмінієвого сплаву. Ці матеріали не піддаються корозії та не надають токсичного впливу на продукти харчування.
М'ясорубки | |
Тип | М'ясорубки |
Тип ножів | Unger (3 ножа, 2 решітки) |
Продуктивність | 280 кг/год |
Реверс | Немає |
Напруга | 380 В |
Потужність | 1,1 кВт |
Розміри | 240х500х440 мм |
Вага | 26 кг |
Виробник | Everest (Італія) |
Країна-виробник | Італія |