Нема в наявності
- Самовивіз
- По Києву від 3 000 грн – безкоштовно
- По Україні (Нова Пошта)
Оплата:
- Оплата карткою на сайті
- Безготівкова оплата (для юр. осіб)
М'ясорубка настільного типу Everest призначена для отримання фаршу з будь-якого виду м'яса. Вони ідеально підходять як для невеликих кафе, піцерій, так і для великих підприємств громадського харчування, їдалень, м'ясних магазинів та цехів.
Компактна електрична м'ясорубка EVEREST TC32-2000 Total Unger з системою ножів Unger (шнек — підрізний ніж — двосторонній ніж — велика решітка — двосторонній ніж — дрібні решітки і притискна гайка) здатна за короткий період часу переробити досить велику кількість м'яса у фарш. Продуктивність м'ясорубки — 280 кг/год.
Завдяки високій ефективності вона часто використовується на кухнях різних ресторанів, кафе, їдалень та інших закладів громадського харчування.
Простота конструкції — запорука надійності цієї м'ясорубки. Працює вона за стандартною схемою: всього один шнек, що обертається за допомогою вентильованого двигуна, перекручуючи продукти, видавлює їх через одну решітку. Діаметр отворів решітки складає 8 мм. Процес розбирання приладу відбувається легко і швидко, що дозволяє не витрачати багато часу на його очищення.
Корпус м'ясорубки EVEREST TC32-2000 виготовлений із нержавіючої сталі та алюмінієвого сплаву. Ці матеріали не піддаються корозії та не мають токсичного впливу на продукти харчування.
М'ясорубки | |
Тип | М'ясорубки |
Тип ножів | Unger (3 ножа, 2 решітки) |
Продуктивність | 280 кг/год |
Реверс | Є |
Напруга | 380 В |
Потужність | 2,2 кВт |
Розміри | 350x560x490 мм |
Вага | 26 кг |
Виробник | Everest (Італія) |
Країна-виробник | Італія |