- 11 вересня 2023
Спеціальна акція чекає на вас з 11 по 17 вересня - отримайте найкращі столове приладдя серії Arcade від Eternum зі знижкою 20%!
» Почніть зі столових виделок:
- Столова виделка: велика виделка ідеально підходить для основних страв і гармонійно доповнить ваші обіди та вечері.
- Десертна виделка: з цією виделкою ви зможете насолоджуватися солодощами з особливим комфортом.
» Насолоджуйтесь справжньою гарячими першими стравами та ароматними напоями зі стильними ложками:
- Столова ложка ідеально підходить для супів, страв з м'ясом та багатьох інших страв.
- Десертна ложка: солодкі миті радості отримають ще більше насолоди.
- Чайна ложка: запашний чай набуде нових відтінків завдяки чайним ложкам Eternum Arcade.
- Кавова ложка: розпочніть свій день з кавою, додаючи нотку розкоші.
» Зробіть нарізку страви справжнім мистецтвом, використовуючи столові та десертні ножі:
- Столовий ніж: розрізайте м’ясні, рибні та овочеві страви з легкістю та елегантністю.
- Десертний ніж: солодкі десерти стануть ще більш привабливими.
Не гайте часу! Отримайте найкращу пропозицію на столові прибори прямо зараз. Дзвоніть менеджерам Accord Group:
Чому серія Arcade?
Дизайн Arcade є результатом інноваційного підходу бельгійського дизайнера Луї де Лімбург Стирум до класичних форм. Ця серія вражає своєю простотою і надзвичайною елегантністю, завдяки чому вона ідеально пасуватиме до будь-якого посуду з порцеляни, скла чи дерева.
Характеристики цього столового приладдя:
- Виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі 18/10.
- Мають товщину в 3,5 міліметри, що надає їм міцність.
- Оздоблені дзеркальним поліруванням, завдяки чому мають блискучу поверхню, яка додає їм шарму та розкоші.
Колекція столових приборів Arcade - це справжня знахідка для тих, хто шукає якість, стиль та універсальність в одному виробі.
Чому саме Eternum?
Eternum сімейним бельгійським виробником і постачальником відзначених нагородами товарів для ресторанів, готелів, кав’ярень світової ресторанної індустрії.
Чим Eternum вирізняється з поміж інших?
Матеріали
Сталь, яка використовується у столовому приладді, робиться із суміші заліза та хрому, де на хром припадає понад 11%. Eternum пропонує такі види сталі:
- Аустенітні сталі містять від 18 до 20% хрому та від 8 до 10% нікелю.
- Мартенситні сталі містять від 10 до 18% хрому і можуть підлягати загартування.
- Мартенситні сталі AISI 430 містять від 16 до 18% хрому і не можуть підлягати загартування.
- Нержавіюча сталь є домішкою, у складі якої головним елементом є залізо.
Репутація
Eternum високо цінується в ресторанній індустрії та є брендом, адже він є одним із найстаріших підприємств із виробництва столових приладів, які працюють майже 100 років. Шеф-кухарі та ресторатори з 70 країн світу довірять цьому бренду.
Дизайн
Щоб запропонувати нетипові столові прилади, Eternum співпрацює з декількома дизайнерами міжнародної продукції у сфері посуду та домашнього інвентарю, які створюють індивідуальні колекції.
PVD: Персоналізація відтінку ваших приладів
PVD (фізичне осадження з парової фази) - це метод фізичного осадження з парової фази з іонізацією, який гарантує незаперечну зносостійкість поверхні навіть за умови професійного використання.
Переваги цієї технології:
- Висока стійкість до затирання та абразивного зносу
- Стійкість до впливу більшості засобів для чищення
- Гіпоалергенність
- Екологічність
- Висока стійкість до корозії
Покриття трохи дорожче, ніж оцинковане, анодоване або механічне (лакове, пофарбоване тощо), але PVD покриття забезпечує зносостійкість навіть при професійному використанні.
Столові прилади впливають на перше враження
Столові прилади – це загальний термін для вилки, ложки та ножа. Хоча столові прилади дещо відрізняються (столове приладдя виготовляються шляхом лиття з плоского металу) для цілей цієї статті, ми будемо використовувати ці два терміни як взаємозамінні.
Столові прилади – це не просто практичний аспект прийому їжі. Вони додають атмосфери та справляють загальне враження від страви. Існують дослідження, де форма, розмір і вага столових приладів насправді впливають на смак страви. Однак невідповідності такі, як зламані, брудні або неправильного розміру столові прибори, залишать додають ложку дьогтю у загальне враження від страви і закладу в цілому.
1 Обов'язково подивіться зразки столових приборів. Переконайтеся, що вони доповнюють декор столу, а також інтер’єр закладу.
2 Виберіть європейські виделку та ніж (це ті, що довші), щоб збалансувати блюдо чи тарілку діаметром 27-33 см.
3 Пам’ятайте, що столовий посуд із посрібленим покриттям не можна мити в посудомийній машині та потребує спеціального догляду, наприклад видалення плям.
Що врахувати при покупці?
Купуючи столові прибори, враховуйте чотири основні характеристики:
Матеріал
Відсоток срібла належить до відсотка металевого сплаву, що наявний у посуді. Наприклад, вилка 18/10 містить 18% хрому, 10% нікелю та 72% нержавіючої сталі. Ці компоненти впливають на вартість, довговічність і придатність вашого ресторану.
Склад сплаву для ресторанних столових приборів включає:
- 18/0 – цей недорогий матеріал підходить для закладів середньої цінової категорії.
- 18/8 – завдяки 8% нікелю ці столові прибори важчі та міцніші, підходять для середньої та вище цінової категорії.
- 10/18 – це найміцніша нержавіюча сталь для ресторанів, тому вона дорожча за попередні види.
- Посуд із посрібленого покриття з нержавіючої сталі підходить для елітних закладів. Потребує спеціального очищення та догляду.
Вага
Дослідження показують, що клієнти несвідомо оцінюють вагу столового наряддя, щоб оцінити якість всього посуду і закладу загалом. Легке срібло справляє враження дешевизни, а важче срібло асоціюється з щедрістю та увагою власників закладу до їх гостей.
Розмір
Розміри столових приборів залежать від компанії-виробника, дизайну і моделі. Однак існують загальні стандарти щодо розмірів столових приборів, яких дотримуються більшість підприємств. Ось кілька загальних вказівок:
- Виделка: довжина «великої» вилки, яка використовується для основної страви, зазвичай становить близько 20-25 см. Довжина десертної виделки може бути трохи коротшою, приблизно 17-19 см.
- Ніж: довжина основного ножа теж зазвичай близько 20-25 см. Довжина сирного або десертного ножа може бути коротшою, приблизно від 17 до 19 см.
- Ложка: довжина ложки для супу або основної страви зазвичай становить близько 18-20 см. Десертна ложка - приблизно 14-16 см.
- Чайна ложка: Довжина чайної ложки зазвичай становить близько 12-14 см.
Ці розміри є загальними та можуть відрізнятися залежно від регіону, країни та дизайнерського погляду. Закладу ж важливо, щоб розмір столового приладдя був зручним для гостей і відповідав стилю та концепції самого ресторану.
Дизайн
Важливо вибрати столові прибори, які відповідають інтер’єру ресторану і пасують до обраного посуду. Наприклад, класичні візерунки, як правило, закручені, тоді як сучасні дизайни підкреслюють чисті лінії. Майте на увазі, що глянцеве покриття столового наряддя добре пасує до глянцевих стільниць, тоді як матове або поліроване покриття підходить більше для дерев’яних поверхонь.
Крім того, дизайн столових приборів може варіюватися залежно від типу кухні:
Французька кухня: для ресторанів французької кухні характерні вишуканість і елегантність. Тому, столові прибори можуть мати витончені форми та деталі, а також бути виготовлені зі складніших сплавів сталі та мати персоналізацію у вигляді PVD, лазерного гравіювання або вінтажного оздоблення.
Італійська кухня: для ресторанів італійської кухні може бути характерний з одного боку простіший, а з іншого - сучасніший дизайн столових приборів. Приладдя може мати дерев’яне або металеве руків’я яскравих кольорів і нетипових стилів.
Азійська кухня: для ресторанів, що пропонують азійські страви, можна використовувати столове приладдя з екзотичним дизайном. Наприклад, палички з натурального дерева або декоративні ложки та вилки зі стильними вирізами та орнаментами.
Етнічна кухня: ресторани, які спеціалізуються на етнічних стравах, можуть використовувати столові прибори, які відображають культурну спадщину цієї кухні. Наприклад, наряддя з традиційними орнаментами або символами.
У кожному випадку важливо зберігати гармонію між типом кухні, атмосферою ресторану та дизайном столових приборів.
Як розрахувати потрібну кількість столових приладів?
Емпіричне правило полягає в тому, щоб помножити кількість кришок у 2-3 рази на місткість вашого ресторану. Так, наприклад, для залу на 100 місць потрібно буде купити від 200 до 300 одиниць кожного типу. Це гарантує, що у вас завжди буде достатньо столового посуду та запасних частин, щоб замінити пошкоджені або втрачені під час трапези.
Менеджери Accord Group допоможуть вам вибрати відповідне столове наряддя для вашого закладу. Зв'яжіться з нами сьогодні.