- 09 листопада 2020
3 листопада в кулінарній студії Su.Chef пройшов демонстраційний майстер-клас на тему галицької та львівської кухні Taste of Lviv & Galychyna. Це вже сьомий майстер-клас проекту Taste Of Ukraine і перший — в колаборації з Accord Group.
На майстер-класі виступали відомі українські шеф-кухарі, які показали, як галицька кухня об'єднується з єврейською та італійською, як її подати в сучасних ресторанах і як використовувати історію в кулінарній майстерності.
Відкривав майстер-клас Сергій Пожар, відомий кулінар, блогер і експерт, автор багатьох рецептів за мотивами регіональної кухні. Сергій розповів, як використовувати старовинні і сучасні техніки приготування галицьких страв.
Далі виступала Асмік Гаспарян — засновниця власного бренду спецій, тренер національної олімпійської збірної з кулінарії (юніори), володарка золотого кубка чемпіонату України, титулу Срібний шеф 2019 і Срібний призер чемпіонату ArtCulinari. Її виступ був присвячений субпродуктам — від зачистки до подачі і собівартості.
Майстер-клас зібрав 30 кухарів і рестораторів з 8-ми міст України, було приготовлено 9 страв і проведено 12 дегустацій. Дякуємо проєкту Taste of Ukraine за запрошення взяти участь у кулінарній історії України!