- 22 жовтня 2019
Віктор Тимчишин провів майстер-клас для студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ).
Тема майстер-класу — "Колаборація: інноваційні технології та локальні продукти"
"Сучасна кухня використовує безліч пристосувань, які не тільки покращують смакові якості продуктів, а й полегшують роботу кухарю" — говорив Віктор .
В рамках теми майстер-класу шеф-кухар представив основні сучасні "ресторанні гаджети", зокрема сифони австрійського виробника iSi Culinary.
За допомогою використання сифонів iSi можна експерементувати з:
- гарячими та холодними пінами;
- пінами з рослинних масел;
- запеченими пінами;
- замороженими пінами;
- швидкими екстракціями;
- аеруванням соусів і супів;
- пишним і хрустким тістом;
- газуванням фруктів;
- смаковими ін'єкціями;
- маринуванням;
- реалізовувати інші творчі ідеї.
Захоплений улюбленою справою, шеф-кухар з радістю ділився знаннями та досвідом з студентами.
Приємно, що студенти можуть отримувати практичні знання від професіоналів та користуватися якісним і сучасним обладнанням, адже практика – шлях до успіху в майбутній кар’єрі.