- 20 лютого 2020
"Життя занадто коротке, тому починайте з десерту." (Барбара Стрейзанд)
Реєструйтесь та приходьте на майстер-клас з приготування фісташкового фондану від Юлії Беліченко.
На майстер-класі ви ознайомитесь з процесом приготування фісташкового фондану, використовуючи кондитерський інвентар від італійського виробника Martellato.
На майстер-класі буде можливість поспілкуватися з представником бренду Martellato, який розкаже про сучасні світові та європейські тренди в кондитерській галузі.
Для кого цікавий та корисний майстер-клас: для практикуючих кондитерів та професіоналів які хочуть оновити асортимент своїх вмінь та навичок.
Дата та час проведеня: 25 лютого (з 13:30 до 18:00)
Місце проведення: кулінарна студія GastroLOFT (вулиця Німецька, 1/32, 3 поверх, офіс 2, Київ)
У вартість входить:
- майстер-клас;
- кава-брейк;
- сюрпризи від Martellato.
Вартість: 500 грн
Зареєструвати учасника можна он-лайн або за телефоном:
+38 (044) 33-777-88
+38 (098) 33-777-88