- 30 жовтня 2019
Ми відвідали Host Milano 2019 — провідну міжнародну виставку сфери громадського харчування та готельного бізнесу, де представлені світові тренди та інновації.
Більше 2000 компаній з 47 країн світу представили тут свої технологічні новинки в сфері HoReCa.
Основні тематичні розділи виставки:
- ресторанна справа з категорією "Хліб, піца, паста";
- кава-чай з категоріями "Кава-машини для барів";
- "Кава-автомати";
- "Морозиво і кондитерські вироби";
- "Меблі та столовий посуд".
1.Stalgast
На стенді польського виробника Stalgast ознайомилися з інноваційними рішеннями, технічними та технологічними досягненнями у професійному обладнанні для громадського харчування.
Готові ділитися з вами новинками!
2. iSi
Дякуємо iSi Culinary за презентацію та повчальні майстер-класи на Host Milano 2019!
iSi не зупиняється на досягнутому: не зважаючи на те, що сифони стають звичними інструментами для кухарів, барменів та кондитерів — iSi кожного разу проявляє себе в новій ролі.
3. APS
Німецький виробник APS представив на Host Milano останні новинки, які поєднують дизайн з ідеальною функціональністю.
Тут представлені елементи для сервірування та фуршету з різних матеріалів:
- натуральний камінь;
- акрил;
- скло;
- дерево;
- фарфор;
- нержавіюча сталь;
- високоякісний пластик;
- меламін.
4. Martellato
Майстер-класи та нові ідеї від Martellato — невід’ємна частина Host Milano 2019!
Ми побачили, що поєднання знань та навичок кондитера з професійним обладнанням та інвентарем Martellato, перетворюється в смачні шедеври.
5. Eternum
На Host Milano 2019, бельгійська компанія Eternum представила останні досягнення і тенденції в розробці та виробництві столових приборів та посуду з нержавіючої сталі.
По особливому привернули увагу такі серії:
- серія Anzo, з оригінальним дизайном, яка підійде і для класичних інтер'єрів. Форма ножа дозволяє легко і зручно змінювати положення пальців на ручці. Це робить ніж більш ергономічним і зручним.
- серія Nara, яка поєднує нержавіючу матову сталь 18/10 і матовий пластик. Це додає приборам новизни і неповторності. Не зважаючи на те, що лезо ножа без зубчиків - ніж характеризується відмінним гострим ріжучим краєм.
6. Porland
Що в тренді у світі посуду?
Ми розглядали новинки для сфери HoReCa на Host Milano 2019, який зібрав на одній локації усі відомі бренди!
Побувавши на стенді Porland, ми побачили, що практичність і мінімалізм зараз в моді. Більшість серій цього посуду характеризуються простими лініями та відсутністю активного декору.
Однак:
- однією з актуальних тенденцій є наявність золотого та мідного кольорів (посуд з тонкою золотою смужкою по краю, напиленням або ж малюнком);
- надаєте перевагу яскравим тонам? У Porland ви знайдете свою серію, яка чудово впишеться в рустикальний стиль кухні, класику і модерн;
- асиметричний авангард — ще один тренд, який характеризується сміливими формами і нерівними, асиметричними краями;
- у Porland наявний посуд, для якого характерні: шорсткості, невеликі тріщини та потьоки;
- тут ви знайдете серію темно-синього кольору з найглибшим відтінком синього та мінімальною формою серія Seasons, що підкреслює досконалість кольорів, створених природою;
- Колекція Christina, із своїми сучасними стильними лініями;
- інші серії з чутливим до природи дизайном та бездоганною формою, неповторною текстурою.