- 21 липня 2021
Ідея відкриття ресторану, бару, кафе, їдальні, піцерії, магазину-кулінарії або пекарні у більшості випадків пов'язана з цілою низкою питань у розрізі технологічного проєктування.
Маєте уявлення, але не маєте практики у проєктуванні професійної кухні?
Досвід вам і не потрібен, адже у вас є ми, з багаторічним досвідом та сотнями різноформатних кейсів. Виконуємо надскладні задачі, де без гарного сомельє не розберешся та прості функціональні проєкти.
Від сьогодні ви можете ознайомитись з нашими успішними роботами з проєктування та обладнання професійних кухонь закладів HoReCa на сайті за посиланням:
До розділу с кейсами регулярно додаємо нові роботи, аби вам легше було обрати власний варіант та бути впевненими, що ми впораємось з вашим завданням. Слідкуйте за оновленнями!
Вирішуємо такі питання:
-
Як «прив'язати» концепцію закладу до вибраного приміщення, дотримуючись при цьому всіх вимог нормативних документів: санітарних, протипожежних, екологічних, архітектурних та інших?
-
Як правильно зонувати об'єкт, щоб заклад був рентабельним та затишним, уникаючи при цьому зустрічного перетину потоків сировини та готової продукції?
-
Яке технологічне обладнання вибрати, враховуючи формат та потужність закладу?
-
Яким чином утилізувати відходи виробництва?
Питань багато, а відповідей мало? Тоді вам до нас! Допоможе втілити вашу ідею в життя. Рекомендуємо також звернути увагу на послугу комплексного оснащення, яка допоможе економити не тільки ваші гроші, але й час.
Звертайтесь за консультацією за номером +38 (098) 33 777 88 або +38 (044) 33 777 88