- 26 серпня 2020
Відкриття нового закладу - трудомістка справа. Найбільш професійний ресторатор не застрахований від помилок, а кількість завдань не дають зосередитися на одній задачі.
Поширені помилки при базовій комплектації посудом
Базова закупівля посуду складається з десятка важливих етапів: від вибору дизайну до узгодження бюджету. При підборі посуду враховується кількість і візуальна концепція. При виборі часто допускають такі помилки:
- зміщення фокусу уваги з раціонального прийняття рішення на емоційне;
- доречність: вибір посуду, який не підходить для сервіровки певної страви або типу закладу;
- замовлення надмірної кількості наборів, які перевищують кількість місць в залі;
- надмірна концентрація уваги на ексклюзивності, відсутність можливості докупити необхідний посуд надалі;
- окремий вибір елементів для сервірування столу збільшує обсяг витраченої енергії та часу.
Ми надаємо можливість отримати повний комплект посуду для кафе, піцерій і ресторанів сегментів «Середній» і «Середній+».
Економія 15% бюджету на комплексній закупівлі посуду
Купівля посуду збірним комплектом дозволяє відразу укомплектувати заклад усім необхідним: тарілками, виделками, ложками та додатковими приладами. Дане рішення дозволить заощадити бюджет і час на компоновку набору для сервірування. На додаток, на таке замовлення поширюється вигідна знижка в розмірі 15%.
Нижче ви можете ознайомитися з переліком можливих комплектів для сервірування столів кафе, барів і ресторанів. Актуальні пропозиції сформовані менеджерами, які спеціалізуються на професійному посуді.
Кафе
Стандартний бюджет при відкритті кафе на 40 місць становить 30 000 грн.
Ми пропонуємо нашим клієнтам заощадити 15% суми і отримати готовий комплект для сервірування столів:
Відкрити список найменувань
№ | Артикул | Найменування | Кількість |
---|---|---|---|
1 | 204-0421 | Lubiana Rita Салатник 150 мм, 500 мл | 42 |
2 | 204-0134 | Lubiana Ameryka Тарілка кругла 240 мм | 60 |
3 | 204-0124 | Lubiana Ameryka Салатник 140 мм | 36 |
4 | 204-0131 | Lubiana Ameryka Тарілка кругла 210 мм | 60 |
5 | 204-0170 | Lubiana Ameryka Чашка кавова 100 мл | 36 |
6 | 204-0171 | Lubiana Ameryka Блюдце 110 мм | 36 |
7 | 204-0104 | Lubiana Ameryka Чашка чайна 250 мл | 36 |
8 | 204-0112 | Lubiana Ameryka Блюдце 145 мм | 36 |
9 | 204-1370 | Lubiana Ameryka Салатник 50 мл | 24 |
10 | 306-0302 | Atelier Siesta Виделка столова 210 мм | 60 |
11 | 306-0305 | Atelier Siesta Ніж столовий 230 мм | 60 |
12 | 306-0301 | Atelier Siesta Ложка столова 208 мм | 48 |
13 | 306-0303 | Atelier Siesta Ложка чайна 144 мм | 48 |
14 | 306-0306 | Atelier Siesta Ложка кавова 117 мм | 48 |
Піцерія
Стандартний бюджет для комплекту посуду на 40 місць — 35 000 грн.
Ми пропонуємо нашим клієнтам заощадити 15% суми і отримати комплект посуду для сервірування столів:
Відкрити список найменувань
№ | Артикул | Найменування | Кількість |
---|---|---|---|
1 | 204-1945 | Lubiana Tina Тарілка для піци 320 мм | 24 |
2 | 204-1133 | Lubiana Hotel Тарілка кругла 230 мм | 60 |
3 | 204-0223 | Lubiana Kaszub Тарілка для пасти 270 мм | 60 |
4 | 204-1700 | Lubiana Paula Чашка кавова 70 мл | 24 |
5 | 204-1771 | Lubiana Paula Блюдце 120 мм | 24 |
6 | 204-1702 | Lubiana Paula Чашка чайна 200 мл | 36 |
7 | 204-1712 | Lubiana Paula Блюдце 140 мм | 36 |
8 | 109-1000016 | Stoelzle Weinland Склянка низька 350 мл | 24 |
9 | 109-1000002 | Stoelzle Weinland Келих для вина 350 | 36 |
10 | 109-1000007 | Stoelzle Weinland Келих для шампанського 200 мл | 18 |
11 | 302-1922-01 | Eternum Aude Виделка столова 196 мм | 60 |
12 | 302-1922-05 | Eternum Aude Ніж столовий 230 мм | 60 |
13 | 302-1922-02 | Eternum Aude Ложка столова 198 мм | 36 |
14 | 302-1922-03 | Eternum Aude Ложка чайна 144 мм | 36 |
15 | 302-1922-26 | Eternum Aude Ложка кавова 116 мм | 36 |
Ресторан
Вишуканий варіант — ресторан. Часто стандартний бюджет для комплекту посуду на 60 місць становить:
• для сегменту «Середній» — 41 000 грн;
Для варіанту «Середній» ми пропонуємо нашим клієнтам заощадити 15% суми і отримати комплект посуду для сервірування столів:
Відкрити список найменувань
№ | Артикул | Найменування | Кількість |
---|---|---|---|
1 | 204-2220 | Lubiana Wersal Тарілка глибока 225 мм | 36 |
2 | 204-2238 | Lubiana Wersal Тарілка кругла 270 мм | 60 |
3 | 204-2234 | Lubiana Wersal Тарілка кругла 240 мм | 60 |
4 | 204-0170 | Lubiana Ameryka Чашка кавова 100 мл | 36 |
5 | 204-0171 | Lubiana Ameryka Блюдце 110 мм | 36 |
6 | 204-0101 | Lubiana Ameryka Чашка чайна 200 мл | 48 |
7 | 204-0112 | Lubiana Ameryka Блюдце 145 мм | 48 |
8 | 109-3760001 | Stoelzle Ultra Келих для вина 450 мл | 60 |
9 | 109-3760007 | Stoelzle Ultra Келих для шампанського 185 мл | 36 |
10 | 302-2080-01 | Eternum Alaska Виделка столова 203 мм | 60 |
11 | 302-2080-05 | Eternum Alaska Ніж столовий 226 мм | 60 |
12 | 302-2080-02 | Eternum Alaska Ложка столова 205 мм | 48 |
13 | 302-2080-03 | Eternum Alaska Ложка чайна 140 мм | 48 |
14 | 302-2080-03 | Eternum Alaska Ложка кавова 118 мм | 48 |
• для сегменту — «Середній+» — 85 000 грн.
Для варіанту «Середній+» ми пропонуємо нашим клієнтам заощадити 15% суми і отримати комплект посуду для сервірування столів:
Відкрити список найменувань
№ | Артикул | Найменування | Кількість |
---|---|---|---|
1 | 213-187624 | Porland Seasons Тарілка кругла 240 мм | 60 |
2 | 213-187628 | Porland Seasons Тарілка кругла 280 мм | 60 |
3 | 213-368117 | Porland Seasons Салатник 160 мм, 415 мл | 36 |
4 | 213-173925 | Porland Seasons Тарілка для пасти 260 мм | 60 |
5 | 213-212109 | Porland Seasons Чашка кавова 80 мл з блюдцем 120 мм | 36 |
6 | 213-222134 | Porland Seasons Чашка чайна 320 мл з блюдцем 160 мм | 36 |
7 | 213-938405 | Porland Seasons Чайник 700 мл | 6 |
8 | 109-3760001 | Stoelzle Ultra Келих для вина 450 мл | 60 |
9 | 109-3760007 | Stoelzle Ultra Келих для шампанського 185 мл | 36 |
10 | 302-2080-01 | Eternum Alaska Виделка столова 203 мм | 60 |
11 | 302-2080-05 | Eternum Alaska ніж столовий 226 мм | 60 |
12 | 302-2080-02 | Eternum Alaska Ложка столова 205 мм | 48 |
13 | 302-2080-03 | Eternum Alaska Ложка чайна 140 мм | 32 |
14 | 302-2080-26 | Eternum Alaska Ложка кавова 118 мм | 32 |
Додаткові можливості
Для визначення переліку посуду і приладів необхідно орієнтуватися на конкретне меню закладу, побажання ресторатора. Ми пропонуємо клієнту можливість:
- Змінювати позиції замовлення в рамках бренду. При зміні складових замовлення 15% знижка і базовий бюджет зберігаються. Наприклад, змінити обсяг кавової чашки, кількість чайних ложок та інше.
- Збільшувати асортимент замовлення в залежності від потреб закладу. Наприклад, збільшити кількість посадкових місць, але зберегти 15% знижку.
Завдяки комплексному замовленню формується цілісна візуальна картина, задовольняючи найвибагливіших гостей. За рахунок знижки ви економите гроші і дорогоцінний час на пошук відповідного посуду.