Нема в наявності
- Самовивіз
- По Києву від 3 000 грн – безкоштовно
- По Україні (Нова Пошта)
Оплата:
- Оплата карткою на сайті
- Безготівкова оплата (для юр. осіб)
БІЛЬШ ЛЕГКИЙ, БІЛЬШ ІНТУЇТИВНИЙ, БІЛЬШ ПОВНИЙ
Всі сучасні технології стоять поруч і допомагають Вам приготувати найскладніші страви і не боятися, що параметри приготування будуть неправильними.
Для тих, хто не прагне використовувати складну електроніку, а хоче готувати і програмувати за допомогою простих ручних органів управління, проте не відмовляючись від точності цифрового управління.
Для того, хто шукає піч, покірну його командам і міцну, готову до всього і просунуту, традиційну в підході, але багату по вмісту, що вселяє довіру і ефективну, LAINOX має правильне рішення. І називається це рішення Sapiens.
Крім того, Sapiens повністю оснащений усіма системами автоматичного і ручного контролю, які необхідні для отримання найкращих і незмінних результатів приготування.
Наявність численних опцій і висока функціональність Sapiens яскраво демонструють важливість проекту та увагу, яку LAINOX хотів приділити кінцевому користувачеві.
Характерна особливість готування в конвекційному режимі - це рівномірність приготування, результат, який Sapiens завжди гарантує, як для різноманітних гастрономічних страв, так і для кулінарії та кондитерських виробів.
Як для тих, хто хоче отримати хрусткі і сухі страви, так і для тих, хто шукає соковитість і ніжність, системи, розроблені LAINOX, забезпечують ідеальний результат навіть при повному завантаженні, без втрат і бракованих страв.
Регульована швидкість вентилятора (повна або зменшена) з автоматичним зниженням потужності дозволяє знизити споживання енергії та гарантує ідеальну рівномірність приготування, завдяки розробленій LAINOX ексклюзивній системі розподілу тепла в робочій камері і двобічного вентилятора.
Готування на пару зберігає всі корисні речовини продуктів, залишає кольори насиченими, вимагає меншого використання приправ, води, солі і, крім того, знижує собівартість продукції.
Sapiens дозволяє готувати на пару при низьких температурах 50/85 C c абсолютною точністю результату і мінімальним споживанням енергії і води.
Готування на пару при температурі 100 ° С дозволяє якісно приготувати будь-який тип продукту, який, в іншому випадку, потрібно було б готувати за традиційною системою в киплячій воді. При цьому досягається економія більш ніж в 20%.
Завдяки системі управління вологістю Autoclima, приготування в змішаному режимі, дозволяє отримати оптимальні результати при приготуванні м'яса і риби, без необхідності постійно зволожувати продукт, щоб уникнути його висихання.
Крім того, при використанні багатоточного температурного щупа під час процесу приготування, ступінь готовності в центрі продукту завжди буде ідеальним.
Пристрій Sapiens забезпечено автоматичними програмами LAINOX, 95 програм приготування вже внесені в пам'ять, і може містити до 99 змінюваних програм приготування, внесених в пам'ять користувачем, з присвоєнням назви і піктограми. Кожна програма може мати до 9 автоматичних циклів.
Звичайно, є можливість безпосередньо запустити приготування в ручному режимі або вибрати за допомогою спеціальної рукоятки обрану програму за допомогою функції scroll & push.
Крім того, компанія LAINOX подбала про економію і приділила велику увагу всьому, що допомагає зменшити витрати і негативний вплив, не тільки в економічному плані.
Пароконвектомати | |
Тип | Пароконвектомати |
Виробник | Lainox (Італія) |
Серія | Sapiens |
Розмір листів | GN 1/1 та GN 2/1 |
Тип управління | Цифровий |
Кількість рівнів | 7 |
Тип підключення | Електрика |
Напруга | 380 В |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Потужність | 19 кВт |
Розміри | 1170x895x820 мм |
Вага | 158 кг |
Країна-виробник | Італія |