В наявності
- Самовивіз
- По Києву від 3 000 грн – безкоштовно
- По Україні (Нова Пошта)
Оплата:
- Оплата карткою на сайті
- Безготівкова оплата (для юр. осіб)
Пароконвектомати Piron — ідеальне рішення для будь-якого закладу громадського харчування, яке дозволяє варити, смажити, тушкувати, розморожувати, запікати і навіть коптити.
Основною метою пароконвектомату Piron є спрощення роботи сучасного кухаря, скорочення часу на приготування їжі, зниження кількості споживаної енергії та продуктів, необхідних для одержання однієї готової страви.
Переваги серії Vespucci Wash
Vespucci Wash — це серія пароконвектоматів від Piron, яка відповідає характеристикам серії Vespucci та оснащена додатково можливістю автоматичного миття, що значно спрощує експлуатацію та робить робочий процес ще зручнішим. Ця серія пароконвектоматів також має цифрову систему управління, яка підтримує 99 програм. Для кожного рецепту можна задати до 5 етапів приготування.
Печі Vespucci Wash підходять для приготування як за часом, так і за температурою. Можна використовувати різні режими: у сухому, комбінованому та максимально вологому середовищі. Ця серія пароконвекційних печей ідеально підходить для тих, хто воліє готувати, слідуючи точним технологічним процесам без зайвих складнощів.
Для чого підходить серія Vespucci Wash?
Підійде для середніх ресторанів, їдалень, кейтерингу.
- Гастрономія: приготування на пару, змішування та сухе приготування, приготування за допомогою термощупу.
- Випічка: свіжоспечена та заморожена випічка, печиво, суха випічка.
- Хліб: заморожений хліб та свіжоспечений хліб малого/середнього розміру.
Загальні характеристики серії Vespucci Wash
- Конвекція та приготування на пару (технологія Sator Steam).
- Підключення до води.
- Автоматична мийка.
- Тип пароутворення: інжекторний.
- Розмір дек: GN 1/1 та 600х400 мм
- Цифрова панель керування.
- Кількість рецептів: 99.
- Фази приготування: 5.
- Опціонально можна підключити термощуп.
- Є попереднє нагрівання.
- Регулювання димоходу: технологія Optimal Climatic.
- Температура: 30-270°C.
- Швидкості вентилятора: 3.
- Реверс вентилятора: технологія Reverse Air Flow.
- Камера із нержавіючої сталі AISI 304.
Технології серії Vespucci Wash
Технологія Sator Steam
Технологія Sator Steam забезпечує пар з насиченням до 100% шляхом створення дрібних частинок води.
Технологія Optimal Climatic
Система, яка забезпечує видалення надмірної вологи та підтримання вологості на бажаному рівні
Технологія Reverse Air Flow
Використовуючи кілька реверсивних вентиляторів, система Reverse Air Flow посилює потік повітря всередині варильної камери печі, гарантуючи однаковість випічки та наявність золотистої хрусткої скоринки.
Завдяки контролю температури та пари, а також внутрішньої будови варильної камери Vespucci Wash забезпечує рівномірний процес приготування та високі стандарти приготування їжі.
Пароконвектомати | |
Тип | Пароконвектомати |
Виробник | Piron (Італія) |
Серія | Vespucci Wash |
Розмір листів | GN 1/1 та 600х400 мм |
Тип управління | Цифровий |
Кількість рівнів | 6 |
Тип підключення | Електрика |
Напруга | 220/380 В |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Потужність | 10,5 кВт |
Розміри | 780х850х830 мм |
Вага | 90 кг |
Країна-виробник | Італія |