Ідея відкриття закладу громадського харчування, чи то ресторан, бар, кафе, їдальня, піцерія, магазин-кулінарія, в більшості випадків пов'язана з цілою низкою питань в розрізі технологічного проєктування:
- Як «прив'язати» концепцію закладу до вибраного приміщення, дотримуючись при цьому всіх вимог нормативних документів: санітарних, протипожежних, екологічних, архітектурних та інших?
- Як правильно зонувати об'єкт, щоб заклад був рентабельним і затишним, уникаючи при цьому зустрічного перетину потоків сировини та готової продукції?
- Яке технологічне обладнання вибрати, враховуючи формат і потужність закладу? Які перспективи його сервісного обслуговування?
- Які енергоносії та в якій кількості необхідні для забезпечення повноцінної роботи технологічного обладнання? Чи є потреба в інженерних системах для його безперебійної роботи?
- Як організувати приймання сировини, зберігання та його подальшу кулінарну обробку? Які варіанти реалізації готової продукції? Яким чином утилізувати відходи виробництва?
- Як організувати перебування персоналу на робочих місцях дотримуючись норм охорони праці та правил особистої гігієни?
- Як розпланувати приміщення для відвідувачів так, щоб умови перебування в Вашому закладі були максимально комфортними?
Питань багато, а відповідей мало? Тоді Вам до нас! Компанія «Акорд Груп» допоможе втілити Вашу ідею в життя. На ці та багато інших питань дасть відповідь технологічний проєкт, який розроблять наші фахівці.
Можливі варіанти проєктування ресторану або кафе:
- Якщо приміщення знаходиться на стадії проєктування або на стадії будівництва (коли ще не зведені перегородки) — Ви можете замовити у нас об'ємно-планувальне рішення всієї будівлі громадського харчування.
- Якщо приміщення вже має зонування — технолог-проектант зробить розставлення технологічного обладнання згідно з вашим компонуванням.
- Якщо Ви купуєте обладнання у нашій компанії — наші фахівці підберуть якісне обладнання та розроблять схеми підключення до електроенергії, системи водопроводу і каналізації, вкажуть на плані розміщення трапів і вентиляційних зонтів. З Вашого боку необхідний лише план приміщення майбутнього закладу і технічне завдання.
- Ми також можемо виїхати на заміри об'єкта і перенести план закладу в електронний формат.
План розміщення обладнання часто охоплює кілька варіантів розміщення, але на етапі планування — це обходиться набагато дешевше, ніж після відкриття закладу. Технологічне проєктування здійснюється на платній основі. Договірну ціну складають взаєморозрахунки, які проводять на підставі виконаних обсягів робіт та їхньої вартості. Купуючи обладнання у компанії «Акорд Груп», вартість проєкту частково або повністю входить в рахунок вартості обладнання.
Рекомендуємо також звернути увагу на послугу комплексного оснащення, яка допоможе економити не тільки Ваші гроші, але і час.
Компанія «Акорд Груп» дорожить своєю репутацією і намагається дуже відповідально виконувати доручені нам проєкти.
Бажаєте замовити проєкт?