Нема в наявності
- Самовивіз
- По Києву від 3 000 грн – безкоштовно
- По Україні (Нова Пошта)
Оплата:
- Оплата карткою на сайті
- Безготівкова оплата (для юр. осіб)
ШОКОВЕ ОХОЛОДЖЕННЯ, ПРИГОТУВАННЯ, ПІДТРИМКА ТЕМПЕРАТУРИ СТРАВ, РОЗМОРОЖУВАННЯ, РОЗСТОЙКА.
Neo – це активний простір, це шафа шокового охолодження, яка при необхідності перетворюється в шафу для підтримки температури страв або інструмент для їх приготування.
Завдяки їй завжди у вашому розпорядженні напівфабрикати: напівфабрикати або готові до вживання продукти, свіжі, як ніби тільки що з прилавка. Усунення проблеми залишків, складання меню з використанням (швидко) заморожених напівфабрикатів власного виробництва або просто свіжий хліб кожен день, приготування якого необхідно лише завершити. Крім того, Neo рятує від небезпеки анізакідів в сирій рибі і повністю відповідає протоколу.
Завдяки регулюванню пари можна вибирати режим приготування в вакуумі або традиційним способом.
Велика добірка рецептів, розділена за категоріями продуктів: м'ясо, риба, овочі, макаронні вироби, дріжджові продукти, хлібобулочні вироби, кондитерські вироби, супи-пюре. Дозволяє швидко визначити потрібну функцію.
Залежно від потреб можна конфігурувати обраний режим шляхом зміни температури в камері, температури в центрі продукту, вентиляції та часу.
Інтерфейс простий і інтуїтивний завдяки іконкам. Можливість створити розділ індивідуальних рецептів.
Процес шокового охолодження в центрі продукту викликає тепловий шок, який перериває розмноження бактерій, що сприяють старінню продуктів. Це забезпечує найкраще і більш тривале зберігання.
Функція шокового охолодження дозволяє заздалегідь планувати приготування і збільшує продуктивність.
Збереження свіжості продуктів протягом 4/5 днів в умовах харчової безпеки і при повному дотриманні стандартів HACCP.
Завдяки підтримці необхідного ступеня вологості і низькій втрати рідин продукти зберігають м'якість і ніжність як щойно приготовані.
У звичайному морозильнику здійснюється повільна заморозка продуктів, при цьому утворюються макрокристали рідин, які руйнують тканинну структуру. Потім, при подальшому розморожуванні порушується консистенція продукту і, отже, його якість.
А NEO швидко охолоджує будь-який продукт до температури -18 C в серцевині, використовуючи температуру в камері -40 C. При цьому в продукті утворюються тільки мікрокристали, які не ушкоджують його структуру. Таким чином після розморожування виходить продукт відмінної якості.
Контрольована розстойка використовується при приготуванні тіста для хлібобулочних і кондитерських виробів. Вона здійснюється через управління температурою, вологістю і часом.
Кондитерські або хлібобулочні вироби можуть доводитися до кінцевого етапу, перед випічкою вони блокуються і зберігаються для подальшого випікання.
Гнучкість виробництва в міру потреби - це найкращий спосіб оптимізації ресурсів, управління часом і адаптації під різні потреби. Відсутність додаткових витрат на підготовку напівфабрикатів.
Шафи шокової заморозки | |
Тип | Шафи шокової заморозки |
Серія | Neo |
Тип підключення | Електрика |
Кількість рівнів | 4 |
Виробничість | від +90°С до +3°С – 18 кг; от +90°С до -18°С – 12 кг |
Розмір листів | 600х400 мм |
Напруга | 220 В |
Потужність | 0,5 кВт |
Розміри | 790x720x850 мм |
Вага | 86 кг |
Виробник | Lainox (Італія) |
Країна-виробник | Італія |